Irene Moors en Bart de Graaff zoeken samen Bikkels

Irene Moors en Bart de Graaff zoeken samen Bikkels

De zoektocht naar 15 nieuwe Bikkels voor de Bart de Graaff Foundation is op maandag 22 juni officieel van start gegaan. Ambassadeur Irene Moors en Bart de Graaff zoeken samen naar nieuwe kandidaten. “Ben jij een Bikkel en wil jij je eigen bedrijf starten? Meld je dan aan!”

Wat is het doel?
De Bart de Graaff Foundation zoekt 15 Bikkels, jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking, die een eigen bedrijf willen starten. Mensen zoals Bart de Graaff! Eigenzinnige en daadkrachtige mensen die een zelfstandige, onafhankelijke toekomst willen en hun beperking beschouwen als kracht. De Bart de Graaff Foundation begeleidt haar Bikkels persoonlijk en met behulp van Mentorbedrijven. We bieden ondersteuning op alle gebieden die nodig zijn om een succesvol bedrijf te starten, o.a. door middel van coaching, exposure en een startkapitaal.

Start Bikkelwerfcampagne
De inschrijving voor kandidaat-Bikkels is gestart 22 juni via onze website, bartfoundation.nl. De inschrijving sluit midden september. Daarna volgt de selectieprocedure, die leidt tot de presentatie van de Bikkels die wij met ingang van 1 november, de start van het nieuwe Bikkeljaar, gaan ondersteunen.

Radiospot beluisteren?
Klik hier!

Informatie
Voor meer informatie over de Bart de Graaff Foundation kunt u contact opnemen met Erwin Vroom (algemeen/commercieel manager), erwin.vroom@bartfoundation.nl, telefoon 06 528 58 742. Voor meer informatie over de Bikkels van de Bart de Graaff Foundation kunt u contact opnemen met Corine van Ruissen (Bikkelmanager), corine.van.ruissen@bartfoundation.nl, telefoon 06 528 58 740.

 

Gerelateerd nieuws

Onbeperkt aan de Slag helpt onze Bikkels!

Onbeperkt Aan De Slag heeft na 20 jaar het operationele gedeelte van ons overgenomen. Het was tijd voor een frisse…

lees meer

een TON voor golfer Ronald Boef!!

WAT EEN INITIATIEF, WAT BEDRAG!! Ronald Boef. Een bikkel met -naar eigen zeggen- een dubbele handicap; een golfhandicap van 20…

lees meer