Sponsoroverzicht

Sponsoroverzicht

Het werk van de Bart de Graaff Foundation wordt mogelijk gemaakt door partners, sponsors en donateurs.
Zij zijn onmisbaar! Wij waarderen hen zeer en danken hen hartelijk.

Onze partners, sponsors zijn:

 

 • Hertz

  Autoverhuurbedrijf Hertz heeft meer dan 8.500 corporate vestigingen in meer dan 146 landen.  Met een gevarieerd wagenpark en altijd moderne auto’s biedt Hertz een uitstekende service en maakt iedereen zo mobiel mogelijk. Met ingang van 2011 zal een Bikkel tijdens zijn/haar Bikkeljaar in een auto van Hertz rijden, aangepast aan zijn/haar wensen/behoeften.

  Gesponsorde Bikkels

  Hertz heeft nog geen bikkels begeleid, deze organisatie helpt op een andere manier!
 • Pieterman & Partners

  Sommige verhalen beginnen met een idee. Sommige met een doel, of een wens. Ja, we hebben ideeën, doelen en wensen. Heel veel zelfs. Maar wat ons verhaal echt ons verhaal maakt is meer idealistisch van aard. Dat is waarom we het onze droom noemen. “Premium & sincere customer experience for every individual worldwide’.

  Of je nu een individu bent met een droom of een bedrijf met een missie, we helpen je om je doelen te overstijgen in sales & service prestaties door:

  • Training & Coaching door Pieterman Training
  • Bemensen van jouw klantcontact organisatie van receptie tot directie door Pieterman Staffing
  • Het opzetten en  uitvoeren van klantcontact optimalisatie Projecten door Pieterman Projects

  Pieterman en Bart de Graaf Foundation
  Zoals wij een droom hebben, zo ook kijken we naar de maatschappij waarin we leven en de mensen die hierbij horen. Welke dromen en ambities hebben zij? Hoe kunnen we daar een waardevolle bijdrage aan leveren? Met heel veel liefde en plezier werken we samen met de Bart de Graaf Foundation aan onze beider missies. Wat je geeft krijg je terug. Dit zien we in blije gezichten, in successen die de bikkels boeken en de warme reacties. Er is niets mooiers dan je talent inzetten om de wereld om je heen een beetje mooier te maken. Op naar nog vele jaren samen mooie resultaten neerzetten!

  Gesponsorde Bikkels

  Pieterman & Partners heeft nog geen bikkels begeleid, deze organisatie helpt op een andere manier!
 • Goedzooi

  Wij zijn Goedzooi. Een creatief team in hart, nieren en de grootste teen. We houden van Imagineering, verstoppertje in het donker en frietjes met mayonaise! Met ALLEENMAARLIEFDE brengen we de wereld in beweging. Welke wereld? Jouw interne wereld binnen je bedrijf door belevingsvolle veranderingstrajecten, de wereld waar je klanten zich in bevinden door rockende merkactivaties en je eigen wereld door belevingsconcepten te creëren. Dit alles doen we in co-creatieve processen, we geloven namelijk in de creativiteit van het publiek. Wil je meer over ons weten? Ben je klaar voor wat beweging of drink je binnenkort graag een kopje koffie met ons? Mail ons of bel ons. Rooksignalen zijn ook welkom, maar vaak lastig te traceren! We spreken je snel.’

  Gesponsorde Bikkels

  Goedzooi heeft nog geen bikkels begeleid, deze organisatie helpt op een andere manier!
 • AmeComputers

  AmeComputers is de beste computerwinkel van Gelderland 2014 en 2015 volgens ICT Waarborg. Naast het geven van adviezen en de verkoop van producten aan particulieren levert AmeComputers ook diensten aan het MKB. En daarom zijn wij heel blij dat zij ondersteuning bieden aan de Bart de Graaff Foundation.

  Gesponsorde Bikkels

  AmeComputers heeft nog geen bikkels begeleid, deze organisatie helpt op een andere manier!
 • BNN

  BNN is een eigenzinnige, verfrissende en op jonge mensen gerichte radio- en televisieomroep. Met BNN deelt de Bart de Graaff Foundation uiteraard de B van Bart, zonder wie geen van beide organisaties bestaan zouden hebben. Na Barts overlijden in 2002, is Bart News Network omgedoopt in Barts Neverending Network. BNN helpt de Bart de Graaff Foundation op onnoemlijk veel gebieden. Een paar voorbeelden: de laatste aflevering van elk seizoen Je Zal Het Maar Hebben mogen wij invullen met de laatste twee kandidaten voor de Bikkel van het Jaar-titel, we kunnen any time gebruik maken van vergaderruimte, BNN helpt ons met publiciteit, elke BNN-er staat op zijn kennisgebied altijd voor ons klaar om mee te denken en mee te helpen. Kort samengevat: zonder BNN zou de Bart de Graaff Foundation niet kunnen functioneren

  Gesponsorde Bikkels

  BNN heeft nog geen bikkels begeleid, deze organisatie helpt op een andere manier!
 • CTB

  CTB is een toonaangevende ICT dienstverlener in Nederland. Zij bieden totaaloplossingen die de volledige bedrijfsprocessen ondersteunen, denk hierbij o.a. aan salarisverwerking en HRM-processen. CTB biedt de Bart de Graaff Foundation facilitaire ondersteuning, verzorgt onze financiële administratie en denkt op alle vlakken met ons mee.

  Gesponsorde Bikkels

  CTB heeft nog geen bikkels begeleid, deze organisatie helpt op een andere manier!
 • Oxilion

  Oxilion is een professioneel, kwalitatief en innoverend IT bedrijf, gericht op het leveren van diensten en producten voor de internet gerelateerde markt. Bij Oxilion werken hoog opgeleide mensen met een enorme drive. De behoefte van de klant bepaalt de oplossing en niet andersom. De producten die Oxilion levert zijn onder meer hostingoplossingen, VMware servers met een hoge beschikbaarheidsgarantie, Cloudcomputing, secure rackspace in verschillende datacentra, Virtual DataCenter, storage oplossingen en glasvezel breedbandverbindingen. Dankzij Oxilion kan iedereen zonder problemen onze site bezoeken.

  Gesponsorde Bikkels

  Oxilion heeft nog geen bikkels begeleid, deze organisatie helpt op een andere manier!
 • Reklet

  Reklet brengt elk retailmerk onder de aandacht. Zo is Reklet volledig thuis in de productie en implementatie van signing. Meedenken met de klant doen ze van nature. Winkelcentra, retailformules en ook individuele retailers krijgen zo een unieke uitstraling. Voor de Bikkels van de Bart de Graaff foundation verzorgt Reklet ook de visuele communicatie. Bikkel Marente en haar salon Puuur en Bikkel Jantien en haar TienXtaart zijn ondersteund door de mensen van Reklet. En vanaf september 2013 bieden zij de Bart de Graaff Foundation, gratis (!), geheel eigen kantoorruimte aan. Hoe gaaf is dat!

  Gesponsorde Bikkels

  Reklet heeft nog geen bikkels begeleid, deze organisatie helpt op een andere manier!
 • Social Media Helden

  Social Media Helden beheert sociale media uit naam van de klant omdat hij/zij daar zelf niet de tijd of expertise voor heeft. Of je nu een bekende Nederlander of bedrijf bent, je volgers zijn nodig voor je succes. Social media is één van de manieren om in contact te blijven met je fans of klanten. Het lijkt wel de gewone wereld. Je maakt vrienden door geïntroduceerd te worden door één of meer andere vrienden. Als je dan ook nog leuke dingen gaat doen, nodigen anderen hun vrienden ook uit en zo ontstaat een vriendenkring. Dit kost tijd! Het vergt persoonlijke aandacht, een verjaardagskaartje, samen iets leuks deelnemen, ervaringen delen, enz. Social Media Helden ondersteunt Bart bij het onderhouden van zijn Facebookprofiel! Bart leeft! En daar zijn we uitermate trots op

  Gesponsorde Bikkels

  Social Media Helden heeft nog geen bikkels begeleid, deze organisatie helpt op een andere manier!
 • ZB Communicatie en Media

  ZB is een eigentijds allround communicatiebureau. Sterk in advies, vormgeving, productie en redactie. Ze bedenken en ontwikkelen onder andere (iPad)magazines, campagnes, jaarverslagen en websites. ZB helpt de Bart de Graaff Foundation door mee te denken, zowel op communicatiegebied als op alle andere vlakken. ZB heeft de Foundation geholpen bij de realisatie van de nieuwe website. Ook helpen zij met de redactie van onze teksten.

  Gesponsorde Bikkels

  ZB Communicatie en Media heeft nog geen bikkels begeleid, deze organisatie helpt op een andere manier!
 • PostNL

  PostNL is marktleider in Nederland. We zien onszelf als de onmisbare schakel in de markt  van verzenden en ontvangen. Als geen ander kennen wij de weg tussen verzender en ontvanger, zowel fysiek als digitaal. Vandaag inspelen op veranderingen van morgen is een voorwaarde om het beste post- en pakkettenbedrijf van Europa te kunnen zijn. Dat doen we door post en pakketten te combineren met e-commerce. Zo ontwikkelen we een nieuwe kijk op onze kernactiviteiten, en zijn we goed voorbereid op de toekomst.

  Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid is PostNL al jarenlang nauw betrokken bij het World Food Programme (WFP). Vanaf 2013 steunt PostNL ook de Bart de Graaff Foundation door mentorbedrijf te zijn van een Bikkel. PostNL doet dit door middel van het inzetten van kennis en kunde om zo iemand met een levensbepalende lichamelijke beperking te ondersteunen met het opzetten van een eigen onderneming.

  2015/2016: Robin
  Robin wordt dit jaar begeleid door PostNL. Robin combineert zijn topsportcarrière met het van opbouwen van een Bootcamp en Personal Training bedrijf.

  2014/2015: Djamilla
  PostNL begeleidt Djamilla met de start van haar bedrijf Milla. Als liefhebber van paarden, mode en mooie sieraden is zij een gepassioneerd en ondernemend persoon die zelf handgemaakte sieraden van paardenhaar maakt.

  2013/2014: Esther
  Esther is door PostNL geholpen met het opstarten en realiseren van haar eigen bedrijf: Esther Meijer Fotografie.

   

  Gesponsorde Bikkels

  Ilse Modder 2016/2017
  Robin van Damme 2015/2016
  Djamilla den Dekker 2014/2015
  Esther Meijer 2013/2014
 • BDO

  BDO is een internationaal opererende accountants- en adviesorganisatie. De dienstverlening van BDO is te verdelen in drie disciplines: accountancy, belastingadvies en consultancy. Met ruim 1300 vestigingen in 152 landen en bijna 60.000 medewerkers is BDO het vijfde accountancy- en adviesnetwerk wereldwijd. De ruim  2.150 medewerkers kunnen steunen op dit internationale BDO-netwerk. Op deze manier is er altijd een antwoord, zelfs op de meest complexe vraagstukken. De klanten van BDO zijn grotendeels te vinden in het midden- en kleinbedrijf, maar ook onder grote, internationale ondernemingen.

  Voor BDO zijn cijfers en regels niet de enige uitgangspunten. Een betrokken, persoonlijke relatie is de basis van een bestendige vertrouwensband. Het ontwikkelen van deze relatie staat centraal in alles wat BDO doet. Het zijn de mensen die er toe doen. Daarom luidt de pay-off: “Omdat mensen tellen”. Duidelijker kan het niet.

  Gesponsorde Bikkels

  Rick de Hoog 2016/2017
  Nelle Kooren 2016/2017
  Loes van Mastwijk 2016/2017
  Esmee Lucke 2016/2017
  Paul van der Made 2016/2017
  Kirsten Dashorst 2015/2016
  Daan Schuuring 2015/2016
  Wieger Bosgraaf 2015/2016
 • Goededoelenfonds coöperatie DELA

  Met het thema Onbeperkt! nodigt het DELA goededoelenfonds mensen met een beperking uit om hun kwaliteiten in te zetten als vrijwilliger, samen met leden en medewerkers van coöperatie DELA. Bij projecten voeren mensen met een beperking activiteiten uit voor anderen. Veel mensen met een beperking ontvangen hulp. Het lijkt daardoor niet vanzelfsprekend dat zij zich als vrijwilliger inzetten voor een ander. Door het voor mensen met een beperking mogelijk te maken om iets goeds te doen voor een ander, kunnen zij anderen verrassen met hun kracht, kwaliteiten en talenten

  In 2015 heeft het Dela goededoelenfonds besloten een Bikkel te gaan begeleiden en daar zijn wij als stichting heel blij mee.

  Gesponsorde Bikkels

  Yvette Wouters 2016/2017
 • Jaarbeurs

  Het creëren van inspirerende, waardevolle ontmoetingen en belevenissen, dat is wat Jaarbeurs  al bijna 100 jaar doet. Dit doen zij door middel van het organiseren van beurzen en evenementen, het accommoderen en verzorgen van congressen en vergaderingen en het leveren van digitale diensten. Het gaat in de ontmoetingen die zij, vanuit het hart van Nederland, accommoderen, faciliteren en organiseren om de totale beleving van: kennis- en informatieoverdracht, het delen van ervaringen en het bevorderen van handel. Zij bieden hun klanten een gastvrije ontmoetingsplaats voor business, communicatie en entertainment.

  Gesponsorde Bikkels

  Joyce 2016/2017
  Sylvana Rosaly Jeroense 2015/2016
 • Rob Swaans

  “Ik ben Rob Swaans en heb ruim 30 jaar werkervaring. In de laatste 11 jaar heb ik onderdeel mogen uitmaken van KIN Sprinklertechniek in Tilburg. Ik mag dit jaar mijn tweede Bikkel gaan begeleiden. Ik doe dit omdat ik graag mensen help die hulp waarderen en ook nodig hebben. Bikkels hebben beiden en zijn daarnaast gepassioneerd. Ik als mentor wil hen graag helpen hun droom op papier te zetten en daarna samen te onderzoeken of we die droom uit kunnen laten komen!”

   

  Gesponsorde Bikkels

  Liselore Rugebregt 2016/2017
  Marcel Hoiting 2015/2016
 • Performation

  Performation streeft naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame zorg. Zij doen dit door zorginstellingen in binnen- en buitenland te faciliteren bij het nemen van geïnformeerde besluiten. Met ruim twintig jaar ervaring in de zorg sturen zij voortdurend op de laatste ontwikkelingen in de markt. Elke zorginstelling heeft haar eigen patiënten, kenmerken, werkwijzen en specialisaties en daarom werken we intensief samen: co-creatie zit in hun DNA. Zij zijn zich bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die werken in het zorgdomein met zich meebrengt. Daarom zijn zij er altijd op gericht dat de producten en diensten waarde toevoegen aan het zorgproces en ondersteuning bieden aan degelijke besluitvorming.

  Gesponsorde Bikkels

  Vincent Moolenaar 2016/2017
 • Act Partners

  ACT Partners is een bedrijf wat actief is in de Benelux en Frankrijk op het gebied van interim-management en talent ontwikkeling van mensen om zo ook het bedrijf te laten groeien. Wij gaan er vanuit dat de mensen het kapitaal zijn van elk bedrijf. Daarom gaan wij er ook vanuit dat door de ontwikkeling van de mens het bedrijf hiervan profiteert en ook kan groeien. Wij richten ons met name op innovatie, cultuurverandering en leiderschapsontwikkeling. Nu zijn we vooral actief op de profit markt maar we gaan ook steeds meer richting de not for profit of non-profit markt. Omdat wij mensen coachen is het een logische stap dat wij ook een mentor bieden voor de Bart Foundation. Juist de bikkels hebben een kracht in zich die anderen soms goed zouden kunnen gebruiken. Naast het overdragen van kennis gaan wij er vanuit dat wij ook veel van de bikkel(s) kunnen leren.

  Gesponsorde Bikkels

  Claudia Kuijs - Grannetia 2016/2017
 • Van Lanschot Participaties

  Van Lanschot Participaties is onderdeel van Van Lanschot en participeert in ondernemingen. Zij helpen en begeleiden ondernemingen bij het behalen van hun (groei)strategie. Wanneer Van Lanschot Participaties in uw bedrijf investeert, gaat ze uit van de lange termijn en dus van een langdurige samenwerking.

  Gesponsorde Bikkels

  Amy Hehalatu 2016/2017
 • Floow2

  Bij tal van bedrijven en instellingen is veel capaciteit aan materieel en menskracht tijdelijk onderbezet en dus beschikbaar. Dit is alleen vaak niet zichtbaar. Internet brengt daar verandering in en maakt het mogelijk om deze capaciteit nu transparant en verhandelbaar te maken. FLOOW2 is de eerste business-to-business deelmarktplaats die dit voor bedrijven faciliteert en hen hiermee een tweede, tevens duurzaam, verdienmodel biedt. Kortom: Floow2 is een deelmarktplaats voor bedrijven en instellingen.

   

  Gesponsorde Bikkels

  Irma Janssen 2016/2017

Meld je aan als Bikkel

Ben jij jong, heb jij een levensbepalende lichamelijke beperking en wil jij een eigen bedrijf starten?

Meld je aan