Vrienden

Vrienden

De Bart de Graaff Foundation werkt samen met vrienden, namelijk mentoren, leden van de Club van 500 en vermogensfondsen. Zo kunnen wij onze Bikkels begeleiden tijdens hun Bikkeljaar en hen voorzien van een startkapitaal.

Mentoren

De Bart de Graaff Foundation werkt samen met mentorbedrijven. Zo kunnen Bikkels geholpen worden bij de start van hun bedrijf. Mentorbedrijven ondersteunen en helpen door:

  • Het doneren van het benodigde startkapitaal
  • Het inzetten van kennis en ervaring van medewerkers
  • Het geven van toegang tot hun netwerk
  • Het beschikbaar stellen van middelen om het bedrijf te starten.

Tot nu toe hebben we ongeveer 90 Bikkels geholpen met behulp van grote organisatie zoals Bol.com, PostNL en Bolster Investment Partners. Niet alleen grote bedrijven delen hun deskundigheid met onze Bikkels. Ook kleinere bedrijven helpen en begeleiden hen tijdens het Bikkeljaar. Wij zijn trots en dankbaar voor de betrokkenheid en inzet van deze prachtige bedrijven.

Wil jij dit verschil ook maken en Bikkels helpen hun droom en ambitie waar te maken? Kijk gerust eens bij mentor worden.

Club van 500

De Club van 500 is een verzameling particulieren en bedrijven die de Bart de Graaff Foundation voor tenminste € 500,- per jaar ondersteunt. Een club die Bart -en waar hij voor stond- een warm hart toedraagt. Ook een club die begrijpt dat, wat wij als Bart de Graaff Foundation doen onwijs belangrijk is; jongeren met een chronische aandoening of lichamelijke beperking helpen bij het opzetten van hun eígen bedrijf. Inclusiviteit 2.0 dus eigenlijk.

Vermogensfondsen

De Bart de Graaff Foundation wordt ondersteund door vermogensfondsen. Zij bieden:

  • Financiële steun
  • Publiciteit
  • Kennis en ervaring

Vermogensfondsen 2017

De Bart de Graaff Foundation en de vermogensfondsen hebben doelen die elkaar overlappen. Bijvoorbeeld door mensen met een lichamelijke beperking in hun kracht te zetten. Door samen te werken kunnen we deze doelen bereiken. Wij danken onze partners voor deze mooie samenwerking!

 

Je bent getuige van een bijzonder proces en ziet zowel een persoonlijke als zakelijke groei van deze startende ondernemer.

Dela Goededoelenfonds