Word Mentorbedrijf

Als mentorbedrijf van een Bikkel, word je meteen een Vriend van Bart. Wat voor vriend, dat zie je in onderstaand overzicht.

Beste vriend

Als hoofdsponsor van BDG Foundation creëer je een brug tussen de Bikkels, de BGF en het bedrijfsleven­, wat leidt tot grensverlegging. Door samenwerkingen met geïnspireerde en betrokken bedrijven, kunnen ondernemingen van Bikkels gerealiseerd worden en een hoge standaard worden gezet. Ook daar waar anders geen middelen voor zijn. Door te ontmoeten, te inspireren en bovenal met elkaar onze gemeenschappelijke passie te delen. Je wordt beste vriend als je minimaal drie Bikkels financieel ondersteunt in een jaar.

 

Belangrijke vriend

Door een belangrijke vriend te worden kan men zich duurzaam verbinden aan een bijzondere organisatie die zeer tot de verbeelding spreekt. Je wordt onderdeel van een bijzonder netwerk dat dezelfde passie in steun en partnership weet te vertalen. Je steunt met deze donatie 1 Bikkel en wordt het mentorbedrijf van deze betreffende Bikkel. Wij geloven in kennis delen en willen samen met deze bedrijven gaan voor structurele hulp aan de Bikkels.

 

Vriend

Je wordt vriend van Bart wanneer je je aan BGF verbindt door een donatie in geld en eventueel je tijd ook beschikbaar stelt als mentorbedrijf.  Dus samen met anderen investeer je niet alleen met plannen en geld; maar eventueel ook met coaching, aandacht en hands-on.  Je kan hierbij een gedeeltelijke Bikkel steunen.

 

Club van 500

De Club van 500 is een netwerk van betrokken partners dat samen met de BGF wil aanpakken. Als lid van de Club van Bart ben je belangrijk voor Bikkels. Samen met de andere leden heb je toegang tot onze Bikkels, kun je altijd gebruik maken van wederzijdse kennis en expertise, en bouw je  verder aan een positief imago voor jouw organisatie. Jouw donatie komt ten goede voor de organisatie. Deze Club is toegankelijk voor bedrijven en voor individuele gevers, die minimaal € 500,00 per kalenderjaar doneren.

 

Adviseur

Als adviseur doneer je geen geld maar doneer je wel uren. Jouw ervaring en netwerk helpt de Bikkel die je begeleidt naar een hoger plan.

 

Meer weten? We vertellen je er alles over! Neem snel contact met ons op.