Word Mentorbedrijf

Als mentorbedrijf van een Ondernemer, word je meteen een Vriend van Onbeperkt Aan De Slag. Wat voor vriend, dat zie je in onderstaand overzicht.

Beste vriend

Als hoofdsponsor creëer je een brug tussen de ondernemers, Onbeperkt Aan De Slag, de BGF en het bedrijfsleven­, wat leidt tot grensverlegging. Door samenwerkingen met geïnspireerde en betrokken bedrijven, kunnen ondernemingen van ondernemers gerealiseerd worden en een hoge standaard worden gezet. Ook daar waar anders geen middelen voor zijn. Door te ontmoeten, te inspireren en bovenal met elkaar onze gemeenschappelijke passie te delen. Je wordt beste vriend als je minimaal drie ondernemers financieel ondersteunt in een jaar.

Belangrijke vriend

Door een belangrijke vriend te worden kan men zich duurzaam verbinden aan een bijzondere organisatie die zeer tot de verbeelding spreekt. Je wordt onderdeel van een bijzonder netwerk dat dezelfde passie in steun en partnership weet te vertalen. Je steunt met deze donatie 1 ondernemer en wordt het mentorbedrijf van deze betreffende Ondernemer. Wij geloven in kennis delen en willen samen met deze bedrijven gaan voor structurele hulp aan de ondernemers.

Vriend

Je wordt vriend van Onbeperkt Aan De Slag wanneer je je aan Onbeperkt Aan De Slag verbindt door een donatie in geld en eventueel je tijd ook beschikbaar stelt als mentorbedrijf.  Dus samen met anderen investeer je niet alleen met plannen en geld; maar eventueel ook met coaching, aandacht en hands-on.  Je kan hierbij een gedeeltelijke ondernemer steunen.

Adviseur

Als adviseur doneer je geen geld maar doneer je wel uren. Jouw ervaring en netwerk helpt de ondernemer die je begeleidt naar een hoger plan.

Meer weten? We vertellen je er alles over! Neem snel contact met ons op.