Word een bikkel

Word jij een Bikkel?

Heb jij de droom om een eigen onderneming te starten, maar loop je door je lichamelijke beperking of chronische ziekte tegen allerlei obstakels aan die je afremmen in het realiseren van die droom? Misschien kan de Bart Foundation je op weg helpen.

Heb je een levensbepalende lichamelijke beperking of chronische ziekte en heb jij een beeld van hoe jouw onderneming eruit moet zien?
Ben je tussen 15 en 35 jaar en bezit van dezelfde eigenschappen als Bart: eigenzinnig, daadkrachtig, gedurfd en gedreven?

Helaas is de aanmelding voor een nieuw Bikkeljaar gesloten. Wij kunnen op dit moment nog geen datum geven wanneer de aanmelding weer open gaat.

Werving en selectieprocedure

Na het verstrijken van de aanmeldperiode worden alle aanmeldingen beoordeeld door het team van de BGF. Hierna volgen nog 3 selectierondes waarbinnen belanghebbende partijen een verdere schifting maken. Hierin zullen we o.a. vragen om een mini-ondernemingsplan te schrijven.

Als je in de laatste ronde komt betekent dit dat je je plan mag pitchen tijdens de zogeheten jurydag. Deze jury bestaat uit de BGF en de mentorbedrijven. Tijdens deze jurydag wordt de nieuwe lichting Bikkels gekozen en worden gekoppeld aan het mentorbedrijf.

Informatie en vragen voor Bikkels

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met Dolores Leeuwin, zij helpt je graag!

Dolores Leeuwin
dolores.leeuwin@bartfoundation.nl
06 5285 8740

 

Voldoe je aan de volgende criteria?

  • Je bent jong, dat wil in dit geval zeggen tussen 15 en 35 jaar.
  • Je hebt een levensbepalende lichamelijke beperking of chronische ziekte.
  • Je hebt de droom om een eigen bedrijf te starten
  • Je hebt een helder beeld van hoe jouw eigen bedrijf eruit moet zien en kunt dat duidelijk omschrijven in een ondernemingsplan.
  • Je bent eigenzinnig, daadkrachtig, gedurfd en gedreven.

Twijfel dan niet en meld je aan als Bikkel!

Hou je vooral bezig met wat je wél kunt!

Bikkel Anne Mreijen

Het gaat verder dan een eigen bedrijf starten, het is life changing!

Bikkel Yuwita Slamet