Word een Bikkel

Word jij een Bikkel?

Heb jij de droom om een eigen onderneming te starten, maar loop je door je lichamelijke beperking of chronische ziekte tegen allerlei obstakels aan, die je afremmen in het realiseren van die droom? Misschien kan de Bart de Graaff Foundation je op weg helpen.

Check hiernaast of je voldoet aan onze criteria. Herken je jezelf hierin en kan je alles afvinken? Ga dan naar de aanmeldpagina en vul het formulier in. We zijn benieuwd!

Werving en selectieprocedure

Alle aanmeldingen worden beoordeeld door het team van de BGF. Hierna volgen nog 3 selectierondes waarbinnen belanghebbende partijen een verdere schifting maken. Hierin zullen we je o.a. vragen om een mini-ondernemingsplan te schrijven.

Als je in de laatste ronde komt betekent dit dat je je plan mag pitchen tijdens de zogeheten jurydag. Deze jury bestaat uit de BGF en de mentorbedrijven. Tijdens deze jurydag worden de nieuwe Bikkels gekozen en gekoppeld aan hun mentorbedrijf.

Informatie en vragen voor Bikkels

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met Esther Duller, zij helpt je graag!

Esther Duller
esther.duller@bartfoundation.nl
06 3882 8473

 

Voldoe je aan de volgende criteria?

  • Je bent jong, dat wil in dit geval zeggen tussen 15 en 35 jaar.
  • Je hebt een levensbepalende lichamelijke beperking en/of chronische ziekte.
  • Je hebt de droom om een eigen bedrijf te starten
  • Je hebt een helder beeld van hoe jouw eigen bedrijf eruit moet zien en kunt dat duidelijk omschrijven in een ondernemingsplan.
  • Je bent eigenzinnig, daadkrachtig, gedurfd en gedreven.

Twijfel dan niet en meld je aan als Bikkel!

Hou je vooral bezig met wat je wél kunt!

Bikkel Anne Mreijen

Het gaat verder dan een eigen bedrijf starten, het is life changing!

Bikkel Yuwita Slamet