Onbeperkt aan de Slag helpt onze Bikkels!

Onbeperkt aan de Slag helpt onze Bikkels!

Onbeperkt Aan De Slag heeft na 20 jaar het operationele gedeelte van ons overgenomen. Het was tijd voor een frisse blik.

Inclusie behoort normaal te zijn. Dat is onze missie en dat willen we aan de arbeidsmarkt laten zien.

De Bart de Graaff Foundation is ooit opgericht als eerbetoon en ter nagedachtenis aan haar naamgever Bart de Graaff, een echte doorzetter. Ondanks zijn nierziekte en alle complicaties die dat met zich meebracht, wist hij met ondersteuning van familie en vrienden een succesvolle carrière als programmamaker op te bouwen en werd later ook voorzitter van zijn eigen publieke omroep BNN (Bart’s Neverending Network). Bart had de bijnaam ‘Bikkel’. De Bart de Graaff Foundation ondersteunt al ruim 20 jaar jonge ondernemers met een levensbepalende lichamelijke beperking of chronische ziekte, zodat ook zij de kans krijgen hun droom te verwezenlijken. Deze ondernemers zijn onze Bikkels.

Onbeperkt aan de Slag is er, voor zowel talentvolle en gemotiveerde werkzoekenden met een arbeidsbeperking, alsook voor werkgevers die impact willen maken. Zij biedt een totaaloplossing op het gebied van inclusie en werk. Onbeperkt aan de Slag heeft als visie dat het moet gaan om talent en motivatie, ook als je een arbeidsbeperking hebt. De missie is dan ook een genormaliseerde arbeidsmarkt, waar werkzoekenden met een arbeidsbeperking voor vol worden aangezien. Onbeperkt aan de slag laat dat ook zien door haar eigen medewerkers: zonder uitzondering allemaal professionals die door hun arbeidsbeperking zelf ook ervaring hebben met waar je in het arbeidsproces vaak tegenaan loopt (of rolt).

De Bart de Graaff Foundation én Onbeperkt aan de slag bedienen gezamenlijk een zeer groot deel van deze arbeidsmarkt; zowel voor werkgever en werkzoekenden, alsook voor de ondernemer met een beperking. Wat ons betreft wordt de arbeidsmarkt, mede door deze samenwerking hartstikke inclusief! Wij zien deze gezamenlijk nieuw ingeslagen weg dan ook met vertrouwen tegemoet. Heb je een droom, een talent, of iets wat je heel graag doet én heb je een ‘arbeidsbeperking’? Laat niets je in de weg staan. Wij kunnen helpen!

Gerelateerd nieuws

een TON voor golfer Ronald Boef!!

WAT EEN INITIATIEF, WAT BEDRAG!! Ronald Boef. Een bikkel met -naar eigen zeggen- een dubbele handicap; een golfhandicap van 20…

lees meer

Oprichtster Mirjam de Graaff onderscheiden met Tineke Trofee!

Hilversum, 27 april, 2021 Hoe STOER! Onze ‘eigenste’ Mirjam de Graaff, medeoprichter/voorzitter van de Bart de Graaff Foundation en zus…

lees meer