Vrienden

Vrienden

De Bart de Graaff Foundation werkt samen met vrienden, namelijk mentoren en vermogensfondsen. Zo kunnen wij onze Bikkels begeleiden tijdens hun Bikkeljaar en hen voorzien van een startkapitaal.

Mentoren

De Bart de Graaff Foundation werkt samen met mentorbedrijven. Zo kunnen Bikkels geholpen worden bij de start van hun bedrijf. Mentorbedrijven ondersteunen en helpen door:

  • Het inzetten van kennis en ervaring van medewerkers
  • Het geven van toegang tot hun netwerk
  • Het beschikbaar stellen van middelen om het bedrijf te starten.

Tot nu toe hebben we ongeveer 80 Bikkels geholpen met behulp van grote organisatie zoals Aegon, PostNL, BDO en Oracle. Niet alleen grote bedrijven delen hun deskundigheid met onze Bikkels. Ook kleinere bedrijven helpen en begeleiden hen tijdens het Bikkeljaar. Wij zijn trots en dankbaar voor de betrokkenheid en inzet van deze prachtige bedrijven.

Wil jij dit verschil ook maken en Bikkels helpen hun droom en ambitie waar te maken? Kijk gerust eens bij mentor worden.

Vermogensfondsen

De Bart de Graaff Foundation wordt ondersteund door vermogensfondsen. Zij bieden:

  • Financiële steun
  • Publiciteit
  • Kennis en ervaring

Vermogensfondsen 2017

De Bart de Graaff Foundation en de vermogensfondsen hebben doelen die elkaar overlappen. Bijvoorbeeld door mensen met een lichamelijke beperking in hun kracht te zetten. Door samen te werken kunnen we deze doelen bereiken. Wij danken onze partners voor deze mooie samenwerking!

SamenDelenMet 

SamenDelenMet is een initiatief van een aantal ondernemers dat het charmante plan heeft opgevat om voor de Bart de Graaff Foundation geld in te zamelen, middels het oversluiten van je schadeverzekeringen (bijvoorbeeld: auto, inboedel en rechtsbijstand, zowel zakelijk als particulier) via hen. Hierbij wordt 20% van de totale premie aan de BGF geschonken. Je betaalt niet méér dan je nu al doet, zij, SamenDelenMet houden er alleen iets minder aan over dan normaal gesproken het geval zou zijn. Ook afgesproken kortingen kan SamenDelenMet overnemen. Het enige dat wijzigt voor jou, is aan wie je de factuur betaalt. Je blijft gewoon goed verzekerd.

SamenDelenMet is niet ván de Bart de Graaff Foundation, maar ze doen het wel vóór de Bart de Graaff Foundation en daar zijn wij uiteraard heel erg blij mee!

Geïnteresseerd, of vragen over oversluiten van je schadeverzekeringen? Neem dan direct contact op met Marianne Dijkshoorn: marianne@samendelenmet.com. Zij heeft meer verstand van verzekeringen dan wij..

Je bent getuige van een bijzonder proces en ziet zowel een persoonlijke als zakelijke groei van deze startende ondernemer.

Dela Goededoelenfonds