Oprichtster Mirjam de Graaff onderscheiden met Tineke Trofee!

Oprichtster Mirjam de Graaff onderscheiden met Tineke Trofee!

Hilversum, 27 april, 2021

Hoe STOER! Onze ‘eigenste’ Mirjam de Graaff, medeoprichter/voorzitter van de Bart de Graaff Foundation en zus van Bart heeft de Tineke Trofee 2021 gewonnen voor haar werk voor de Bart de Graaf Foundation!!! Onder ‘valse voorwendselen’ werd ze op Koningsdag gelokt naar de studio van Tineke de Nooij, die gisteren haar 80ste verjaardag mocht vieren. Niet alleen Mirjam werd daar verrast, Tineke zelf viel ook in de prijzen; zij kreeg de Media Oevre Award uitgereikt. En terécht! Gefeliciteerd mooie, lieve mensen!!

Gerelateerd nieuws

Annalisa Lap; tweede nieuwe bikkel van 2021!

We zijn apetrots; we mogen Annalisa Lap tot een van onze Bikkels rekenen! Het plan van Annalisa is om een…

lees meer

Dag van Bart fraaie opbrengst!

Op 6 juni jl vond de Dag van Bart plaats; dé sponsorloop om geld op te halen voor zowel de Nierstichting alsook…

lees meer