Oprichtster Mirjam de Graaff onderscheiden met Tineke Trofee!

Oprichtster Mirjam de Graaff onderscheiden met Tineke Trofee!

Hilversum, 27 april, 2021

Hoe STOER! Onze ‘eigenste’ Mirjam de Graaff, medeoprichter/voorzitter van de Bart de Graaff Foundation en zus van Bart heeft de Tineke Trofee 2021 gewonnen voor haar werk voor de Bart de Graaf Foundation!!! Onder ‘valse voorwendselen’ werd ze op Koningsdag gelokt naar de studio van Tineke de Nooij, die gisteren haar 80ste verjaardag mocht vieren. Niet alleen Mirjam werd daar verrast, Tineke zelf viel ook in de prijzen; zij kreeg de Media Oevre Award uitgereikt. En terécht! Gefeliciteerd mooie, lieve mensen!!

Gerelateerd nieuws

een TON voor golfer Ronald Boef!!

WAT EEN INITIATIEF, WAT BEDRAG!! Ronald Boef. Een bikkel met -naar eigen zeggen- een dubbele handicap; een golfhandicap van 20…

lees meer

Annalisa Lap; tweede nieuwe bikkel van 2021!

We zijn apetrots; we mogen Annalisa Lap tot een van onze Bikkels rekenen! Het plan van Annalisa is om een…

lees meer