Golf: Ronald Boef gaat als een speer!

Golf: Ronald Boef gaat als een speer!

Ronald, een lieve, mooie en getalenteerde Boef.

Voor wie hem nog niet kent, hij is een van onze eerste Bikkels. Een mooie mens, warm en begaan.

Ronald Boef heeft met golfen een handicap van 20, maar zijn tweede handicap heeft een grotere betekenis! Ronald is namelijk totaal blind geboren, je mag het dan ook een geweldige prestatie noemen dat Ronald op top niveau golft en als een van de weinige spelers 100% blind is geboren. Golf is overduidelijk één van zijn passies.

Hij pakt de zaken niet lafjes aan; zo heeft hij om zich heen een team gevormd, dat bestaat uit twee golf professionals, een fysiotherapeut, een sportpsycholoog, een bewegingsdeskundige, een sportinstructeur en een professionele caddy.

Ronald en zijn team hebben ooit een plan van aanpak voor vijf jaar gemaakt, om zo zijn ambities waar te maken, waaronder het hoogst haalbare een gouden plak. Dat heeft z’n vruchten afgeworpen, mogen we wel zeggen.

Waar en welke wedstrijden speelt hij in 2020?

  • 12-14 mei: Spaans Open te Madrid
  • 29 mei-2 juni: British Open in Belfast,
  • 6-8 september: Zuid Afrikaans Open, Kaapstad
  • 10-12 september, Wereld Kampioenschap in Kaapstad voor de visueel beperkten
  • 12 oktober tijdens ons eigen Charity Golf Event*; een onderdeel is ‘beat the Boef’… ga maar vast oefenen. 😉

Mocht je meer willen weten over Ronald, bezoek dan eens zijn website of, als je in de buurt bent en je hebt je golfspullen bij je, kijk eens of je hem tegenkomt op de Goyer Golf en Country Club in Laren, NH. Hij is daar -als ere-lid- regelmatig te vinden.

*houd deze website goed in de gaten voor meer nieuws over dit evenement, of neem contact op met Esther, voor meer informatie.

Gerelateerd nieuws

Onbeperkt aan de Slag helpt onze Bikkels!

Onbeperkt Aan De Slag heeft na 20 jaar het operationele gedeelte van ons overgenomen. Het was tijd voor een frisse…

lees meer

een TON voor golfer Ronald Boef!!

WAT EEN INITIATIEF, WAT BEDRAG!! Ronald Boef. Een bikkel met -naar eigen zeggen- een dubbele handicap; een golfhandicap van 20…

lees meer