Mentor zijn is het leukste wat er is!

Mentor zijn is het leukste wat er is!

Durf, Doe, Reageer of Tag 

Stel je voor, je hebt een geweldig idee voor een eigen bedrijf, waarbij je zelf je tijd kan indelen en op je eigen tempo kan werken. Tof! Met je ondernemingsplan onder je arm, ga je naar de bank voor een lening voor het startkapitaal. Maar daar zeggen ze vrijwel direct ‘nee’, want die lichamelijke beperking van je, vinden ze nét iets te riskant… !?

Onze Bikkels, jonge, gemotiveerde ondernemende gasten, met dus een levensbepalende-, lichamelijke beperking lopen hier constant tegen aan en wij willen ze zo graag helpen! Bart had de mazzel dat hij -naast z’n eigen drive en een onuitputtelijk doorzettingsvermogen- een omgeving had, die bij machte was om hem middels kennis, netwerk en financiële middelen te helpen z’n droom te verwezenlijken, dwars door zijn lichamelijke beperking heen. Maar die mazzel hebben de meesten helaas niet..


En daar kunnen jullie het verschil maken! 

Heeft jouw bedrijf het hart op de goede plaats? Hebben jullie ‘iets’ met startende ondernemers? Lopen er collega’s rond, die van nature geweldig coachen? Is MVO belangrijk voor je? Zoek je nog een goed doel om financieel te ondersteunen én heb je bovenal zin in een geweldige nieuwe uitdaging voor collega’s en bedrijf?

Meld je dan als de sodemieter aan op onze website als ‘Mentorbedrijf!
Onze Bikkels hebben je heel hard nodig om de grote stap naar het opzetten van hun eigen bedrijf te durven en kúnnen nemen. Heb je klinkende munt, maar geen tijd, of andersom? Ook goed! Er zijn immers meerdere wegen die naar Rome leiden. Daar komen we hoe dan ook uit.
 
Voort wat, hoort wat!
 

Oh ja, we zetten uiteraard ook wat tegenover jullie diensten. Wat? Dat ligt er een beetje aan of je Beste-, of Belangrijke Vriend, Vriend, Adviseur, Sponsor of lid van de Club van Bart wordt. Leuk en interessant is het sowieso en helemaal in de geest van Bart, dat spreekt voor zich. 

Op onze website kun je meer informatie over de Bart de Graaff Foundation vinden. Wil je het minder statisch en zit je graag een keer met één van Bart’s commerciële dames, Esther of Annelies om tafel om hier meer over te horen en te sparren? Bel of mail ons en houd je agenda vast bij de hand, spreken we snel wat af!

“Ik zou willen dat BNN over 30 jaar nog bestaat en dat mensen dan nog weten dat Bart de Graaff aan de wieg heeft gestaan van die omroep” 
Bart de Graaff

Gerelateerd nieuws

Onbeperkt aan de Slag helpt onze Bikkels!

Onbeperkt Aan De Slag heeft na 20 jaar het operationele gedeelte van ons overgenomen. Het was tijd voor een frisse…

lees meer

een TON voor golfer Ronald Boef!!

WAT EEN INITIATIEF, WAT BEDRAG!! Ronald Boef. Een bikkel met -naar eigen zeggen- een dubbele handicap; een golfhandicap van 20…

lees meer