Q-logic kiest ons als goed doel!

Q-logic kiest ons als goed doel!

Soms he, dan kom je ineens echte engeltjes op aarde tegen.

‘Zelfs’ in t bedrijfsleven! Neem nou Q-logic! Q-logic is onderscheidend en het eerste recruitmentbureau dat werkt vanuit de coöperatieve gedachte. Dit is wezenlijk anders dan andere organisatievormen omdat de consultants stuk voor stuk ondernemend zijn. Bureaubreed komt dat tot uiting in een gedreven werksfeer met passievolle en getalenteerde consultants met een hoog gehalte aan werkgeluk. Zo, dat was de reclame. 😉

Maar nu het mooiste: iedere consultant levert een klein stukkie in per verdiende euro. Dat geld gaat een goede doelen pot in en één keer per jaar stemmen ze welk goed doel dat jaar de gelukkige is. Gaaf toch? Moeten jullie raden wie de cheque dit jaar in ontvangst mocht nemen.. nou?? Juist! Dank lieve Rob Litjens en Mirjam van Mameren voor het overhandigen van de cheque met dit geweldige bedrag, namens mn zus Mirjam en iedereen bij de Bart De Graaff Foundation. Kus, Bart.

Gerelateerd nieuws

Bikkels van 2018-2019 zijn bekend!

Ja hier zijn ze dan hoor: de namen van kanjers van Bikkels met daarachter de mentorbedrijven die hen gaan helpen hun…

lees meer

Donatie van Driessen Foundation voor onze Bikkels.

Om de dienstverlening te verbeteren en daarmee de relaties en flexibele medewerkers van Driessen Groep nog werkgelukkiger te maken heeft…

lees meer