Q-logic kiest ons als goed doel!

Q-logic kiest ons als goed doel!

Soms he, dan kom je ineens echte engeltjes op aarde tegen.

‘Zelfs’ in t bedrijfsleven! Neem nou Q-logic! Q-logic is onderscheidend en het eerste recruitmentbureau dat werkt vanuit de coöperatieve gedachte. Dit is wezenlijk anders dan andere organisatievormen omdat de consultants stuk voor stuk ondernemend zijn. Bureaubreed komt dat tot uiting in een gedreven werksfeer met passievolle en getalenteerde consultants met een hoog gehalte aan werkgeluk. Zo, dat was de reclame. 😉

Maar nu het mooiste: iedere consultant levert een klein stukkie in per verdiende euro. Dat geld gaat een goede doelen pot in en één keer per jaar stemmen ze welk goed doel dat jaar de gelukkige is. Gaaf toch? Moeten jullie raden wie de cheque dit jaar in ontvangst mocht nemen.. nou?? Juist! Dank lieve Rob Litjens en Mirjam van Mameren voor het overhandigen van de cheque met dit geweldige bedrag, namens mn zus Mirjam en iedereen bij de Bart De Graaff Foundation. Kus, Bart.

Gerelateerd nieuws

Trots op de samenwerkingen en onze fantastische Bikkels!

Met dank aan diverse mentorbedrijven, de Vriendenloterij én NSGK hebben wij inmiddels een aantal toffe Bikkels met het opzetten van hun bedrijf kunnen helpen. Waarvoor…

lees meer

Bikkelwerf campagne 2019-2020 van start!

Onze ondernemers zijn echte bikkels! Word jij ook een Bikkel? Wil jij je eigen bedrijf starten, maar sta je vanwege je…

lees meer