Kamer van Koophandel workshop in Rotterdam

Kamer van Koophandel workshop in Rotterdam

Onze Bikkels staan aan het begin van elk Bikkeljaar voor de opgave om een ondernemingsplan te schrijven. Dat gaat niet zonder slag of stoot en daarom heeft Astrid Ponsioen van de Kamer van Koophandel in Rotterdam ons aangeboden een workshop hierover te geven. Zowel Bikkels als mentoren waren welkom op 16 februari om deel te nemen aan deze interessante dag.

Astrid heeft ons via een presentatie en een interactieve workshop door de verschillende onderdelen van het ondernemingsplan geloodst. Een zeer nuttige dag voor ons allemaal!
We hebben genoten van de locatie. Het pand van de Kamer van Koophandel aan de Blaak in Rotterdam is een bezienswaardigheid op zich. We waren dan ook erg blij met een kleine rondleiding in het gebouw die meer dan de moeite waard was.

Wij zijn de Kamer van Koophandel, en met name Astrid, erg dankbaar voor deze leuke en vooral leerzame dag! Wij hopen nu al dat we onze volgende Bikkels dit ook mogen ervaren.

Kamer van Koophandel
Blaak 40, 3011 TA Rotterdam

Gerelateerd nieuws

Mediapark op zijn kop tijdens Nacht van Bart

Nierstichting en Bart de Graaff Foundation organiseren sponsorrun voor genezing van nierziekten  Op zaterdag 6 juli organiseert de Nierstichting samen…

lees meer

Bikkelfolder

Mijn bikkels, mijn foundation, mijn alles! Om Bikkels van de Bart de Graaff Foundation meer naamsbekendheid te geven hebben wij een…

lees meer