Opbrengst JCI Eemland chocoladeletteractie: €30.500!

Opbrengst JCI Eemland chocoladeletteractie: €30.500!

PERSBERICHT – JCI Eemland organiseert al 12 jaar de chocoladeletteractie, waarbij er zoveel mogelijk chocoladeletters worden verkocht en de opbrengst naar een goed doel gaat.

De opbrengst van 2015 gaat naar de Bart de Graaff Foundation. De Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels, jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking, bij het starten van hun eigen onderneming. JCI Eemland verkocht chocoladeletters aan particulieren en bedrijven in heel Nederland, wat het bedrag van €15.500 opleverde. De NSGK heeft een verdubbellaar voor projecten om kinderen en jongeren met een handicap te helpen om de drempels uit de weg te ruimen. Hierdoor kon de Bart de Graaff Foundation deze week een cheque met het eindbedrag van €30.500 in ontvangst nemen. Dit bedrag wordt ingezet als startkapitaal waarmee Bikkels hun eigen onderneming kunnen starten.

JCI Eemland is een netwerkclub van jonge ondernemende mensen tot 40 jaar in de regio Amersfoort met belangstelling voor maatschappelijke en internationale projecten, business en traingen. Dit jaar bestaat JCI Eemland 45 jaar.

JCI Chocoladeletteractie

Bikkel Floris Valkenburg , Erwin Vroom (Bart de Graaff Foundation), Ewout Rijneveld (JCI Eemland) en Ingrid Tuinenburg (NSGK)

Gerelateerd nieuws

Mediapark op zijn kop tijdens Nacht van Bart – AFTERMOVIE

Nierstichting en Bart de Graaff Foundation organiseren sponsorrun voor genezing van nierziekten  Op zaterdag 6 juli organiseerde de Nierstichting samen met…

lees meer

Trots op de samenwerkingen en onze fantastische Bikkels!

Met dank aan diverse mentorbedrijven, de Vriendenloterij én NSGK hebben wij inmiddels een aantal toffe Bikkels met het opzetten van hun bedrijf kunnen helpen. Waarvoor…

lees meer