Opbrengst JCI Eemland chocoladeletteractie: €30.500!

Opbrengst JCI Eemland chocoladeletteractie: €30.500!

PERSBERICHT – JCI Eemland organiseert al 12 jaar de chocoladeletteractie, waarbij er zoveel mogelijk chocoladeletters worden verkocht en de opbrengst naar een goed doel gaat.

De opbrengst van 2015 gaat naar de Bart de Graaff Foundation. De Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels, jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking, bij het starten van hun eigen onderneming. JCI Eemland verkocht chocoladeletters aan particulieren en bedrijven in heel Nederland, wat het bedrag van €15.500 opleverde. De NSGK heeft een verdubbellaar voor projecten om kinderen en jongeren met een handicap te helpen om de drempels uit de weg te ruimen. Hierdoor kon de Bart de Graaff Foundation deze week een cheque met het eindbedrag van €30.500 in ontvangst nemen. Dit bedrag wordt ingezet als startkapitaal waarmee Bikkels hun eigen onderneming kunnen starten.

JCI Eemland is een netwerkclub van jonge ondernemende mensen tot 40 jaar in de regio Amersfoort met belangstelling voor maatschappelijke en internationale projecten, business en trainingen. Dit jaar bestaat JCI Eemland 45 jaar.

JCI Chocoladeletteractie

Erwin Vroom (Bart de Graaff Foundation), Ewout Rijneveld (JCI Eemland) en Ingrid Tuinenburg (NSGK)

Gerelateerd nieuws

Annalisa Lap; tweede nieuwe bikkel van 2021!

We zijn apetrots; we mogen Annalisa Lap tot een van onze Bikkels rekenen! Het plan van Annalisa is om een…

lees meer

Dag van Bart fraaie opbrengst!

Op 6 juni jl vond de Dag van Bart plaats; dé sponsorloop om geld op te halen voor zowel de Nierstichting alsook…

lees meer