Opbrengst JCI Eemland chocoladeletteractie: €30.500!

Opbrengst JCI Eemland chocoladeletteractie: €30.500!

PERSBERICHT – JCI Eemland organiseert al 12 jaar de chocoladeletteractie, waarbij er zoveel mogelijk chocoladeletters worden verkocht en de opbrengst naar een goed doel gaat.

De opbrengst van 2015 gaat naar de Bart de Graaff Foundation. De Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels, jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking, bij het starten van hun eigen onderneming. JCI Eemland verkocht chocoladeletters aan particulieren en bedrijven in heel Nederland, wat het bedrag van €15.500 opleverde. De NSGK heeft een verdubbellaar voor projecten om kinderen en jongeren met een handicap te helpen om de drempels uit de weg te ruimen. Hierdoor kon de Bart de Graaff Foundation deze week een cheque met het eindbedrag van €30.500 in ontvangst nemen. Dit bedrag wordt ingezet als startkapitaal waarmee Bikkels hun eigen onderneming kunnen starten.

JCI Eemland is een netwerkclub van jonge ondernemende mensen tot 40 jaar in de regio Amersfoort met belangstelling voor maatschappelijke en internationale projecten, business en trainingen. Dit jaar bestaat JCI Eemland 45 jaar.

JCI Chocoladeletteractie

Erwin Vroom (Bart de Graaff Foundation), Ewout Rijneveld (JCI Eemland) en Ingrid Tuinenburg (NSGK)

Gerelateerd nieuws

Onbeperkt aan de Slag helpt onze Bikkels!

Onbeperkt Aan De Slag heeft na 20 jaar het operationele gedeelte van ons overgenomen. Het was tijd voor een frisse…

lees meer

een TON voor golfer Ronald Boef!!

WAT EEN INITIATIEF, WAT BEDRAG!! Ronald Boef. Een bikkel met -naar eigen zeggen- een dubbele handicap; een golfhandicap van 20…

lees meer