Bart de Graaff Foundation traint Bikkels met virtual reality-app

Bart de Graaff Foundation traint Bikkels met virtual reality-app

Knikkende knieën, klamme handen, kramp in de kaken; presenteren voor een groot publiek kan veel stress opleveren. Vooral als je al eens onzeker voor een publiek hebt gestaan of misschien nog nooit een presentatie hebt gehouden. Ordina heeft in samenwerking met opleider Boertien Vergouwen Overduin (onderdeel van NCOI Groep) de virtual reality-applicatie APPlause ontwikkeld. De Bikkels van de Bart de Graaff Foundation mochten deze training als eerste volgen en waren aangenaam verrast. Het gevoel van staan voor een groot publiek is realistisch en het verkrijgen van feedback na de presentatie van verschillende parameters is leerzaam. Een unieke, superhippe manier om technologie te combineren met duurzaam innoveren binnen onze stichting!

APPlause
Door gebruik te maken van de app APPlause en een virtual reality-bril, stapt de Bikkel een zaal vol met publiek in. In deze zaal hangt een projectiescherm waarop zijn of haar eigen presentatie is te volgen. Deze virtual reality-beleving roept een gevoel van spanning op bij degene die presenteert alsof je daadwerkelijk voor een publiek staat. Het virtuele publiek reageert op de bewegingen en intonatie van de Bikkel. Tijdens de presentatietraining registreert de applicatie allerlei informatie. De spraakintonatie, het spraakvolume, de verstaanbaarheid, maar ook veelgebruikte woorden en de fysieke houding. Deze informatie wordt verwerkt in een persoonlijke rapportage die de Bikkel een betrouwbaar inzicht geeft in prestaties en verbeterpunten.

Bikkels
De Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels door middel van persoonlijke en zakelijke coaching, exposure, financieel advies, ondersteuning bij de werving van sponsoren en al het andere dat nodig is om een succesvol, zelfstandig bedrijf te stichten. Op deze manier helpen we hen hun ambities te realiseren en kunnen zij uiteindelijk voorzien in hun eigen levensonderhoud, zonder daarbij afhankelijk te zijn van anderen. Met deze nieuwe vorm van trainen, in combinatie met een presentatietrainer van Boertien Vergouwen Overduin, verbeteren Bikkels hun presentatievaardigheden. De Bart de Graaff Foundation vindt opleidingen voor haar Bikkels erg belangrijk. Deze training heeft een extra bijzonder aspect en dat is dat Bikkels kennismaken met de allernieuwste technieken en dat helpt hen duurzame ondernemingen op te zetten.

Kirsten APPlause/virtuel Reality

Meer informatie over APPlause en/of Ordina?
Neem dan contact op met Richard van Tilborg (richard.van.tilborg@ordina.nl) of Melanie van Halteren (melanie.van.halteren@ordina.nl).

Gerelateerd nieuws

BGF en Onbeperkt aan de Slag slaan de handen ineen!

De Bart de Graaff Foundation en Onbeperkt aan de Slag slaan de handen ineen! We verkeren nu nog in de…

lees meer

een TON voor golfer Ronald Boef!!

WAT EEN INITIATIEF, WAT BEDRAG!! Ronald Boef. Een bikkel met -naar eigen zeggen- een dubbele handicap; een golfhandicap van 20…

lees meer