11 Bikkels starten in 2014/2015 een eigen onderneming

11 Bikkels starten in 2014/2015 een eigen onderneming

Het starten van een eigen bedrijf lijkt een onmogelijk doel als je te kampen hebt met een levensbepalende lichamelijke beperking. Bart de Graaff bewees het tegenovergestelde. Hij startte, met zijn vele lichamelijke beperkingen, de televisieomroep BNN. Zijn bijnaam was niet voor niets Bikkel. Met ingang van vandaag gaan 11 nieuwe Bikkels van de Bart de Graaff Foundation in de voetsporen van Bart hun eigen onderneming starten. Het belooft een prachtig jaar te worden met bijzondere en daadkrachtige mensen. En daar is de Bart de Graaff Foundation trots op!

11 Bikkels 2014/2015

Bikkels met mentoren 2014 2015
Wij stellen graag aan je voor (van links naar rechts): Anneke, Yuwita, Susan, Milan, Djamilla, Laura, Esther, Denise, Kirsten, Dave en Anne-Jitske.
Namens het bestuur, de medewerkers en alle Bikkels van de Bart de Graaff Foundation wensen wij jullie veel plezier en succes!

Mentorbedrijven
De Bart de Graaff Foundation werkt samen met Mentorbedrijven. Deze bedrijven adopteren een Bikkel, begeleiden hun Bikkel tijdens het Bikkeljaar en garanderen zijn/haar startkapitaal. De Bart de Graaff Foundation is eindverantwoordelijk voor alle Bikkelprojecten. Het komende Bikkeljaar zijn Aegon, Alliander, DWO/de Wert/ Werkadvies, Hoek en Blok, NPM Capital, Oracle, PostNL, Profin/Traject en Remeha de Mentorbedrijven waarmee we samenwerken.

Meer informatie
Wil jij meer informatie over de Bikkels? Neem dan contact op met Corine van Ruissen of neem hier een kijkje. In de toekomst zullen deze Bikkels ook in de Bikkelboulevard terug te vinden zijn.

 

 

 

 

Gerelateerd nieuws

BGF en Onbeperkt aan de Slag slaan de handen ineen!

De Bart de Graaff Foundation en Onbeperkt aan de Slag slaan de handen ineen! We verkeren nu nog in de…

lees meer

een TON voor golfer Ronald Boef!!

WAT EEN INITIATIEF, WAT BEDRAG!! Ronald Boef. Een bikkel met -naar eigen zeggen- een dubbele handicap; een golfhandicap van 20…

lees meer