Ellen

Ellen

33 jaar, Arnhem. Beperking: restklachten na kanker. Kracht: geniet van het leven, wilskracht. Wil een evenementenbureau starten.

Na een periode waarin Ellen gevochten heeft tegen kanker, wil ze weer volop in het leven staan. Helaas merkt ze nog iedere dag de gevolgen van haar strijd tegen kanker, met name de chronische vermoeidheid.

Ze wil aan de slag en dat maakt Ellen tot een echte Bikkel. Iedere dag naar het werk gaan en keuzes maken: doen wat je echt leuk vindt. Ellen wil haar WIA-uitkering vaarwel zeggen en een signaal afgeven aan anderen die in soortgelijke situatie verkeren. Ze wil een inspiratiebron zijn en met haar onderneming uitstralen dat ondanks moeilijke tijden het leven vooral een feest is waarvan men moet genieten. Ellen heeft de cursus evenementenorganisator succesvol afgerond en heeft inmiddels een aantal kleine evenementen georganiseerd. Nu is de tijd gekomen om in deze sector haar eigen bedrijf te starten: evenementen organiseren voor particulieren en kleine bedrijven.

Ellen wordt tijdens haar Bikkeljaar begeleid door mentorbedrijf Alliander.

Gerelateerd nieuws

Onbeperkt aan de Slag helpt onze Bikkels!

Onbeperkt Aan De Slag heeft na 20 jaar het operationele gedeelte van ons overgenomen. Het was tijd voor een frisse…

lees meer

een TON voor golfer Ronald Boef!!

WAT EEN INITIATIEF, WAT BEDRAG!! Ronald Boef. Een bikkel met -naar eigen zeggen- een dubbele handicap; een golfhandicap van 20…

lees meer