MENTORSCHAP; DAAR WORD JE ALS ONDERNEMER BLIJ VAN!

MENTORSCHAP; DAAR WORD JE ALS ONDERNEMER BLIJ VAN!

Tijdens een symposium over ondernemerschap begin 2016 hoorde ik over de Bart de Graaff foundation en ben toen direct op onderzoek uitgegaan hoe ik daar mijn bijdrage aan kon leveren. Ik help graag jonge, startende ondernemers die een eigen bedrijf willen oprichten en heb me daarom eind 2016 dan ook direct als coach aangesloten bij de foundation.

Dit bikkeljaar mag ik een een nieuwe Bikkel, Irma Janssen, begeleiden. Ik help Irma om haar eigen bedrijf ‘Mevrouw Moos’  op te starten en zo haar droom te realiseren. Irma ontwerpt en verkoopt al langere tijd geboortekaartjes, maar samen gaan we haar bedrijf specialiseren in het maken van digitale en geanimeerde kaarten.

Inmiddels zijn we alweer een half jaar verder en begrijp ik helemaal waarom de Bart de Graaff foundation deze gedreven ondernemers ‘Bikkels’ noemt. Ik ken Irma nu een half jaar en ik vind het ongelofelijk hoeveel positiviteit en energie zij in zich heeft om van haar bedrijf een succes te maken.

Sinds de eerste kennismaking hebben we Irma geprobeerd het woord “dankjewel” af te leren. Ik geef toe, dit is me (nog) niet gelukt. Wat Irma namelijk tot nu toe heeft bereikt en waarom ze is uitgekozen als Bikkel, heeft ze allemaal aan zichzelf te danken. Het is gaaf om te zien dat er al zo’n mooi bedrijf staat en dat het met alle leuke ideeën die op de plank liggen alleen nog maar beter kan worden. Deze ideeën gaan we dit jaar samen uitrollen en daarom wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om juist Irma te bedanken dat ik daar onderdeel van mag uitmaken.

Het is super om te zien hoe je met wat hulp, aanwijzingen, ideeën en zakelijk advies iemand zo kan zien genieten van het ondernemerschap. Daar word je als ondernemer zelf ook blij van! Ik kan het daarom ook iedereen aanbevelen om Bikkel coach te worden.

Het coachen doe ik niet helemaal alleen, want ik heb ons hele team erbij betrokken. Iedereen kan vanuit zijn/haar expertise, of het nu gaat om design, financiën, IT, communicatie of marketing, namelijk een steentje bijdragen aan het succes van Mevrouw Moos. En juist die samenwerking maakt dit project voor mij, en ik denk ook voor Irma, heel uniek. Ik had in ieder geval nooit gedacht, dat ik aan het coachen van Irma ook een bijzondere vriendschap zou overhouden.

Thanks Irma en ga zo door!

Hartelijke groet,
Rob Haenen

www.Floow2.nl

Bekijk meer info over ...

Andere ervaringen

Geluksvogel Loes

Ik ben echt een geluksvogel! Aan mij de eer om bij de meest bijzondere momenten van iemands leven betrokken te…

Lopen zoals het loopt

Met mijn hart kloppend in mijn tenen tot aan mijn kruin, sta ik met mijn voeten vergroeid met de vloer…