Voor Ronald schijnt de zon!

Voor Ronald schijnt de zon!

Als één van de eerste Bikkels, voel ik mij een bevoorrecht mens en realiseer ik mij nu vele jaren later wat het is om een Bart de Graaff Foundation Bikkel te zijn. Ik ben er dan ook zeer trots op dat ik tot op heden nog steeds administratief ondersteund word door deze organisatie.

Als enige sportbikkel destijds, heeft de Bart de Graaff Foundation er in het begin van mijn sportcarrière voor gezorgd dat ik een startkapitaal kreeg van 10.000,00 Euro zodat ik als eerste 100% blinde kon gaan golfen en gaan lessen op de golfbaan de West-Friese te Westwoud enerzijds en anderzijds werd er direct gestart met een publiciteitscampagne, die bestond uit radio interviews, t.v. optredens zoals Life and Cooking en RTL Life en de landelijke dagbladen waaronder de Telegraaf en Het Parool. Ook werd ik met behulp van de Bart de Graaff Foundation klaargestoomd om op eigen benen te staan middels cursussen, waaronder het benaderen van sponsoren en het maken van plannen en doelstellingen, en mag nu gerust stellen dat al hetgeen zij tot nu toe voor mij hebben betekend en ik geleerd heb, dit zich ruimschoots heeft uitbetaald en heeft bijgedragen dat ik topsporter ben geworden.

Mijn materiaal sponsor is Titleist waar ik een contract heb voor onbepaalde tijd, met DEEN supermarkten als financiële hoofsponsor en vele B sponsoren is er voor gezorgd dat op middellange termijn mijn golfcarrière veilig is gesteld. Cutter & Buck (golfkleding) en Dirk de Wit mode zorgen er beide voor dat ik voor, tijdens en na de wedstrijden er tip top bij loop en de Bril Service heeft mij voorzien van hippe geblindeerde zonnebrillen.

Ik geef lezingen en demonstraties bij bedrijven en vertel zo hoe ik met veel doorzettingsvermogen en gebruikmakend van mijn talent in de top 12 van de wereld en de top 8 van Europa van de blinde golfers terecht ben gekomen. Ik maak hierbij een koppeling naar het bedrijfsleven waar voor mij hetzelfde geldt naar mijn bescheiden mening.

Middels een vijf-jaren plan, waar ik en mijn begeleidingsteam bestaande uit twee golf professionals, een fysiotherapeut, een bewegingsdeskundige, een coach van het sportcentrum en Corine van Ruissen van de Bart de Graaff Foundation deel van uitmaken, is dit mijn uitgangspunt en doelstelling! Om te gaan voor Olympisch Goud in de categorie B1 100% blind, bij de eventueel te houden Pre Olympische Spelen in Tokyo in 2020, daar moet de  komende vijf jaar alles voor wijken. Ook leuk om te weten is dat de Bart de Graaff Foundation er voor gezorgd heeft dat ik kan gaan trainen op de Golfbaan De Goyer te Eemnes. Hiermee worden mijn trainingsmogelijkheden enorm uitgebreid om mijn doelstelling te halen.

Bij de Bart de Graaff Foundation kunt u te allen tijde terecht voor meer info zoals lezingen en of sponsoring. Deze inkijk van mij als Bikkel geeft een goed inzicht in wat ik samen met deze stichting tot nu toe heb bereikt en wie weet meer, tot ziens.

Voor de golfers onder u, hou de bal in de baan.

Bikkel Ronald Boef

Andere ervaringen

Geluksvogel Loes

Ik ben echt een geluksvogel! Aan mij de eer om bij de meest bijzondere momenten van iemands leven betrokken te…

Lopen zoals het loopt

Met mijn hart kloppend in mijn tenen tot aan mijn kruin, sta ik met mijn voeten vergroeid met de vloer…