Geluksvogel Loes

Geluksvogel Loes

Ik ben echt een geluksvogel! Aan mij de eer om bij de meest bijzondere momenten van iemands leven betrokken te zijn! Ik mag meedenken, aanvullen en creëren. Mijn werk is vaak de eerste kennismaking die een goede indruk, een glimlach en nieuwsgierig moet maken.

Ben je al nieuwsgierig?

Ik ben Loes en ik ontwerp trouwkaarten, geboortekaartjes en huisstijlen.

Vol liefde en passie ontwerp ik op maat. Dat betekent dat ik met jouw/jullie wensen en ideeën aan de slag ga, ik denk mee en ga op zoek. Samen komen we tot een uniek en persoonlijk ontwerp dat vertaalt wat jullie willen vertellen en uitstralen.

Ik ben hier behoorlijk ingerold. Toen ik door een conversiestoornis in een rolstoel terecht kwam en mijn toekomstbeeld vervloog was het even flink janken. Na een fantastisch backpack avontuur in Azië was het de bedoeling de wereld te veroveren als interieur stylist. Maar als je geen trappen kunt lopen, geen spullen kunt sjouwen en de winkels niet kunt afstruinen is dat doel niet haalbaar. Al snel voelde ik de drang om toch mijn creativiteit te gebruiken op een manier waar ik blij van word én waar ik wat mee kan opbouwen, mét een conversiestoornis. Toen ik van een vriend de opdracht kreeg om voor hem een trouwkaart en geboortekaartje te ontwerpen ging er een nieuwe wereld voor mij open! Ik vond het heerlijk om te doen en de ontwerpen waren ook echt heel leuk geworden. Al snel werd mijn nicht zwanger en zij wilde ook een kaartje, en zochten mijn oom en tante iemand voor het ontwerpen van een logo, zo is het balletje gaan rollen.

Nu drie jaar later is Design by Loes een jong, kleurrijk, enthousiast en groeiend bedrijf. Ik werk met ontzettend veel plezier aan prachtige ontwerpen en zie ik het ondernemen als een uitdaging!
Toen vorig jaar een reclame van de Bart de Graaff Foundation voorbij kwam dacht ik wat een super gaaf traject! Al snel kwamen de twijfels, behoor ik wel tot de doelgroep, heeft mijn droom wel kans van slagen, durf ik het aan van mijn hobby een bedrijf te maken en wil ik mezelf de stempel ‘beperking’ wel geven? Natuurlijk wist ik wel dat, ‘ik’ die in een rolstoel zit, echt wel een beperking heb, maar ik wilde nooit aan deze groep toegeven. Daarentegen is dit wel dé kans om mijn droom waar te kunnen maken en de begeleiding te kunnen krijgen waar ik zo’n behoefte aan had. Mijn droom won het van mijn angst en na een paar serieuze selectierondes was in oktober daar het verlossende telefoontje!

Inmiddels ben ik sinds januari een officieel bedrijf! Het eerste half jaar heb ik het ongekend druk gehad! Dit had ik nooit durven dromen en ik ben heel erg trots op het succes van Design by Loes! Samen met mijn mentor Laura van BDO Alphen a/d Rijn hebben we gewerkt aan een goede (zakelijke) basis. Bij Laura kan ik met mijn vragen terecht en zij geeft mij het zetje in de rug die ik af en toe echt wel nodig heb! Naast mentor is Laura ook een super leuk mens! Zij is regelmatig proefpersoon waarbij ik mijn nieuwe ideeën laat zien en zij geeft als “ideale klant” haar mening. Daarnaast hebben we het ook erg gezellig, kunnen we goed kletsen en lig ik vaak dubbel van het lachen om haar geweldige uitspraken!

Over leuke mensen gesproken… Naast een fantastische mentor heb ik er ook een groep vrienden bij. Wat een bijzondere, leuke en inspirerende groep Bikkels!

En natuurlijk de foundation die het mogelijk maakt om dromen te verwezenlijken, de kans creëert om onderdeel van de maatschappij te zijn en hiermee een zelfstandig leven op te kunnen opbouwen. Ben je nog opzoek naar een bestemming voor je goede doelen centen of heb je wat karma punten nodig? De Foundation is een hele goede, nuttige en oh zo gegunde plek hiervoor!

Ik ben trots op mijzelf, op alles wat ik tot nu toe heb bereikt. Naast het zakelijke succes, gaat het privé beter dan ik had durven dromen. Ik loop weer en ben mijzelf aan het herontdekken. De afgelopen 10 maanden waren fantastisch, hysterisch en onvergetelijk! Mijn hoofd bruist van ideeën en plannen voor de komende tijd. Met een glimlach en bomvol enthousiasme stap ik de toekomst in.

Voel je vrij om mijn website te bekijken en contact met mij op te nemen!

Liefs van Loes

Design by Loes – www.loesvanmastwijk.nl – mail@loesvanmastwijk.nl
Volg je me al op social media? @designbyloes

Bekijk meer info over ...

Andere ervaringen

Lopen zoals het loopt

Met mijn hart kloppend in mijn tenen tot aan mijn kruin, sta ik met mijn voeten vergroeid met de vloer…

Een mugcake door de brievenbus

Een doordeweekse avond, half 12: “Kijk jongens! Hoe vinden jullie dit eruit zien?” Een appje van Esmee met een nieuwe…