Anne Mreijen

 

Unlimited Magazine! Alweer 9 jaar geleden dat mijn geweldige magazine tot een einde kwam. In 2010 werd ik Bikkel. Het was een intensieve, maar vooral hele bijzondere tijd. Een geweldig team van (jawel) 52 mensen, met en zonder beperking, maakte het tijdschrift samen met mij. We organiseerde events, waren een sociaal platform, hielpen mensen aan werk, waren creatief en droegen met zijn alle uit onze boodschap uit. Sta stil bij wat je wél kan. We hebben zo veel mooie verhalen mogen vertellen en zoveel mooie beelden mogen schieten, ik ben er tot de dag van vandaag nog steeds trots op. En toch is het ook goed dat er een moment kwam dat het stopte. Het draagvlak bleek niet groot genoeg, maar het was vooral dat ik verder wilde ontwikkelen. Studeren, mijn leven verder opbouwen, eigenlijk gewoon de normale dingen. En dat kon ik helaas niet samen.
Nu ben ik jeugdcoach en help ik pubers en kinderen met allerlei problematiek. Ze komen bij mij thuis en dat ik in een rolstoel zit, maakt helemaal niks uit! Sterker nog, ik denk dat het zelfs wat bijdraagt aan dat ze zich kwetsbaar mogen zijn bij mij.
Ik ben moeder, heb een geweldige man en heb (tja het zit nou eenmaal in de aard van het beestje) nog best wel wat ambities. Maar voor nu ben ik tevreden (en heus ook trots) waar ik sta!

Kinder Coach

Naam Anne Mreijen
Plaats Haarlem