Nieuwe Bikkel Teun van den Brom begonnen! Hoera voor de Champagne Baron

Nieuwe Bikkel Teun van den Brom begonnen! Hoera voor de Champagne Baron

Met ervaren mentorbedrijf Bolster Investment Partners aan zijn zij, kan Teun vol vertrouwen zijn Bikkeljaar starten als de Champagne Baron. Zowel Teun als Bolster Investment Partners hebben er zin in en zijn al lekker bezig. Het ondernemingsplan wordt ge-finetuned en zodra dat af is en goedgekeurd, gaat Teun los! Hij rijdt regelmatig naar de Champagne  streek en gaat langs bij de wat onbekendere boeren om daar heerlijke, maar eens even wat andere Champagne te halen dan de allom bekende grotere merken. Hand-gekozen exclusiviteit dus. En alsof dat niet uniek genoeg is, is de Champagne Baron ook bezig om vegan Champagnes naar Nederland te halen. Meer weten? Check zijn profiel op deze site. Hoezé en hulde voor Teun. Wij wensen hem heel veel succes!

Gerelateerd nieuws

Annalisa Lap; tweede nieuwe bikkel van 2021!

We zijn apetrots; we mogen Annalisa Lap tot een van onze Bikkels rekenen! Het plan van Annalisa is om een…

lees meer

Dag van Bart fraaie opbrengst!

Op 6 juni jl vond de Dag van Bart plaats; dé sponsorloop om geld op te halen voor zowel de Nierstichting alsook…

lees meer