Nieuwe Bikkel Teun van den Brom begonnen! Hoera voor de Champagne Baron

Nieuwe Bikkel Teun van den Brom begonnen! Hoera voor de Champagne Baron

Met ervaren mentorbedrijf Bolster Investment Partners aan zijn zij, kan Teun vol vertrouwen zijn Bikkeljaar starten als de Champagne Baron. Zowel Teun als Bolster Investment Partners hebben er zin in en zijn al lekker bezig. Het ondernemingsplan wordt ge-finetuned en zodra dat af is en goedgekeurd, gaat Teun los! Hij rijdt regelmatig naar de Champagne  streek en gaat langs bij de wat onbekendere boeren om daar heerlijke, maar eens even wat andere Champagne te halen dan de allom bekende grotere merken. Hand-gekozen exclusiviteit dus. En alsof dat niet uniek genoeg is, is de Champagne Baron ook bezig om vegan Champagnes naar Nederland te halen. Meer weten? Check zijn profiel op deze site. Hoezé en hulde voor Teun. Wij wensen hem heel veel succes!

Gerelateerd nieuws

Onbeperkt aan de Slag helpt onze Bikkels!

Onbeperkt Aan De Slag heeft na 20 jaar het operationele gedeelte van ons overgenomen. Het was tijd voor een frisse…

lees meer

een TON voor golfer Ronald Boef!!

WAT EEN INITIATIEF, WAT BEDRAG!! Ronald Boef. Een bikkel met -naar eigen zeggen- een dubbele handicap; een golfhandicap van 20…

lees meer