Nieuwe Bikkel Teun van den Brom begonnen! Hoera voor de Champagne Baron

Nieuwe Bikkel Teun van den Brom begonnen! Hoera voor de Champagne Baron

Met ervaren mentorbedrijf Bolster Investment Partners aan zijn zij, kan Teun vol vertrouwen zijn Bikkeljaar starten als de Champagne Baron. Zowel Teun als Bolster Investment Partners hebben er zin in en zijn al lekker bezig. Het ondernemingsplan wordt ge-finetuned en zodra dat af is en goedgekeurd, gaat Teun los! Hij rijdt regelmatig naar de Champagne  streek en gaat langs bij de wat onbekendere boeren om daar heerlijke, maar eens even wat andere Champagne te halen dan de allom bekende grotere merken. Hand-gekozen exclusiviteit dus. En alsof dat niet uniek genoeg is, is de Champagne Baron ook bezig om vegan Champagnes naar Nederland te halen. Meer weten? Check zijn profiel op deze site. Hoezé en hulde voor Teun. Wij wensen hem heel veel succes!

Gerelateerd nieuws

Oprichtster Mirjam de Graaff onderscheiden met Tineke Trofee!

Hilversum, 27 april, 2021 Hoe STOER! Onze ‘eigenste’ Mirjam de Graaff, medeoprichter/voorzitter van de Bart de Graaff Foundation en zus…

lees meer

Ren op 5 juni mee met De Dag van Bart. Volledig Corona-proof vanuit je eigen huis!

Ren de Dag van Bart Hou je van hardlopen? Doe dan ook mee aan de Dag van Bart op zaterdag…

lees meer