Dag van Bart fraaie opbrengst!

Dag van Bart fraaie opbrengst!

Op 6 juni jl vond de Dag van Bart plaats; dé sponsorloop om geld op te halen voor zowel de Nierstichting alsook de Bart de Graaff Foundation. Mensen renden vanuit hun eigen voordeur -vanwege de Corona-maatregelen- en kozen een eigen route. De medaille was al in da pocket, want die trof men aan in het startpakket. Er is bij mekaar € 74.345,00 opgehaald! Niet slecht voor een thuisevenement, toch? Wij zijn ongelooflijk trots op alle deelnemers en de mensen achter de schermen. Hopelijk komt er volgend jaar weer een Nacht van Bart, waarbij we met z’n allen tegelijk van start gaan, dat blijft toch feestelijker en imposanter. Maar voor nu zijn we trots en tevree met hoe het is gegaan en met de uitkomst!

Zie hier de link naar de aftermovie! Zien we je volgend jaar bij de Nacht van Bart?

Gerelateerd nieuws

BGF en Onbeperkt aan de Slag slaan de handen ineen!

De Bart de Graaff Foundation en Onbeperkt aan de Slag slaan de handen ineen! We verkeren nu nog in de…

lees meer

een TON voor golfer Ronald Boef!!

WAT EEN INITIATIEF, WAT BEDRAG!! Ronald Boef. Een bikkel met -naar eigen zeggen- een dubbele handicap; een golfhandicap van 20…

lees meer