Ren op 5 juni mee met De Dag van Bart. Volledig Corona-proof vanuit je eigen huis!

Ren op 5 juni mee met De Dag van Bart. Volledig Corona-proof vanuit je eigen huis!

Ren de Dag van Bart

Hou je van hardlopen? Doe dan ook mee aan de Dag van Bart op zaterdag 5 juni, en draag zo bij aan de genezing van nierziekten. Iedereen kan meedoen aan deze ludieke sponsorrun in de geest van Bart de Graaff, want de route en afstand kies je zelf. ’s Ochtends bellen wij je wakker en zorgen we voor een gezamenlijk start via een live-verbinding. Ook krijg je een podcast met muziek en ‘Bart grappen’ voor onderweg. Zo wordt hardlopen nog leuker. Ren je mee? We starten om 08.00u.

Coronaproof sponsorrun
We organiseren dit jaar een coronaproof thuiseditie: iedereen rent zijn eigen route vanuit een zelfgekozen plek. Natuurlijk kun je ook als team meedoen. Of je echt als team kunt samenlopen, hangt af van de dan geldende Corona-maatregelen.

Schrijf je vandaag nog in
Deelname bedraagt €15 per persoon  (nu €10 als je inschrijft voor 1 april). Je kunt je als deelnemer laten sponsoren door familie, vrienden en collega’s. Hoe meer impact we samen voor nierpatiënten kunnen maken, hoe beter. Samen rennen we om nierpatiënten hun leven terug te geven. Ren jij ook mee?

Meld je aan via deze link.  En als je liever iemand sponsort, kan dat via deze link.

Tot dan dan!!

Gerelateerd nieuws

Nieuwe Bikkel Teun van den Brom begonnen! Hoera voor de Champagne Baron

Met ervaren mentorbedrijf Bolster Investment Partners aan zijn zij, kan Teun vol vertrouwen zijn Bikkeljaar starten als de Champagne Baron. Zowel…

lees meer

Bikkel Rowna Swart overleden

Met groot verdriet en ongeloof, hebben wij afscheid moeten nemen van Bikkel Rowna Swart (Bikkel 2017-2018). Rowna leed aan een auto…

lees meer