Fundraising Golf Toernooi t.b.v. de Bart de Graaff Foundation

Fundraising Golf Toernooi t.b.v. de Bart de Graaff Foundation

Helaas!

Er stond zo’n tof toernooi op de agenda; Het Bart de Graaff Open Golf Toernooi!

Het beloofde een dag te worden om nooit meer te vergeten, met uiteraard een hele dag heerlijk golfen in een prachtige baan, maar ook bijzondere challenges, de hele dag happen en dranken in overvloed en een diner met veiling en loterij toe. Golf4charity hielp met de organisatie en daar zijn zij heel goed in. Er konden flights gekocht worden voor vier personen of voor twee. De veilingstukken zijn exclusief en excentriek en bij de loterij zou je kans maken op buitengewoon unieke zaken. De opbrengst van dit toernooi zou geheel ten goede komen aan de Bart de Graaff Foundation.

Maar Corona gooit roet in het eten; de Goyer heeft een streep getrokken door alle evenementen ivm de veiligheidsrichtlijnen. Wij respecteren dat en balen er tegelijkertijd natuurlijk flink van.

Het evenement wordt vooralsnog doorgeschoven naar 2021. Een exacte datum volgt nog.

De Bart de Graaff Foundation is opgericht als eerbetoon en ter nagedachtenis aan haar naamgever Bart de Graaff. Bart was een echte doorzetter; hij had een nierziekte maar wist met de ondersteuning van familie en vrienden een succesvolle carrière als programmamaker op te bouwen werd later ook voorzitter van zijn eigen publieke omroep BNN. Bart had de bijnaam ‘Bikkel’. Het doel van de BGF is dan ook het ondersteunen van jonge ondernemers met een met een levensbepalende lichamelijke beperking of chronische ziekte. Deze ondernemers noemen wij Bikkels.

Wat doet de Bart de Graaff Foundation?
Wij bieden een jaar lang ruggensteun bij het opzetten van een eigen bedrijf. Het uiteindelijke doel is dat de Bikkels zich ontwikkelen tot succesvolle ondernemers.
De Bart de Graaff Foundation schept de voorwaarden en dient als smeermiddel om het Bikkeljaar soepel te laten verlopen. Zij dragen er onder andere zorg voor dat er voldoende mentorbedrijven zijn en dat er gezocht wordt naar de meest ideale koppeling tussen Mentor en Bikkel.

Daarnaast organiseren wij trainingsdagen en ontmoetingsdagen voor zowel Bikkels als mentoren. De Bart de Graaff Foundation staat voor beide partijen klaar wanneer zij hulp nodig hebben en is eindverantwoordelijk voor alle Bikkelprojecten.

We houden je op de hoogte over toekomstige evenementen.

We zien elkaar snel!

Gerelateerd nieuws

BGF en Onbeperkt aan de Slag slaan de handen ineen!

De Bart de Graaff Foundation en Onbeperkt aan de Slag slaan de handen ineen! We verkeren nu nog in de…

lees meer

een TON voor golfer Ronald Boef!!

WAT EEN INITIATIEF, WAT BEDRAG!! Ronald Boef. Een bikkel met -naar eigen zeggen- een dubbele handicap; een golfhandicap van 20…

lees meer