Zet ‘m in je agenda: 6 juni 2020, de tweede Nacht van Bart!!

Zet ‘m in je agenda: 6 juni 2020, de tweede Nacht van Bart!!

Op 6 juni is het zo ver! Dan rennen wij voor de 2e keer de “Nacht van Bart”. We gaan met z’n allen voor een toptijd. Doe je mee?

Waarom gaan wij rennen?
Voor nierpatiënten, zoals Bart ook was, lijkt het vaak of ze elke dag een marathon lopen. Een zware beproeving waar we samen iets aan kunnen doen. Ren je in het zweet om geld op te halen voor de genezing van nierziekten.

Wat kan je verwachten?
Nog even en het wordt nacht, maar eerst klinkt voor jou het startschot! BAM!!! Je rent langs en door de studio’s van het Mediapark. Het wordt steeds donkerder en je hebt je lampje al aan. Jij finisht met jouw toptijd onder luid gejuich na 5, 10 of 21 km. Tijdens en na de run geven we een knipoog naar Bart de Graaff en vieren we feest. Met een drankje en een bitterbal!

Wat verwachten we van jou?
Natuurlijk hopen we dat je voor jezelf een toptijd neer gaat zetten. Aan de andere kant geven we je de mogelijkheid om iets te betekenen voor nierpatiënten. Elke stap die we tijdens de Nacht van Bart zetten is weer een stap dichter bij de genezing van nierziekten.

Ren jij ook mee?
Lijkt het jou ook leuk om op 6 juni 2020 mee te doen aan de Nacht van BartSchrijf je dan nu in!

Gerelateerd nieuws

Golf: Ronald Boef gaat als een speer!

Ronald, een lieve, mooie en getalenteerde Boef. Voor wie hem nog niet kent, hij is een van onze eerste Bikkels….

lees meer

Mediapark op zijn kop tijdens Nacht van Bart – AFTERMOVIE

Nierstichting en Bart de Graaff Foundation organiseren sponsorrun voor genezing van nierziekten  Op zaterdag 6 juli organiseerde de Nierstichting samen met…

lees meer