Start van het nieuwe Bikkeljaar

Start van het nieuwe Bikkeljaar

Op woensdag 19 december 2018 zijn de nieuwe Bikkels bij elkaar gekomen samen met hun Mentorbedrijven voor de start van het nieuwe Bikkeljaar in het BNN/VARA gebouw in Hilversum. Dit keer geen zenuwen en gespannen koppies maar vooral plezier. Wij willen iedereen van Goedzooi bedanken voor het begeleiden van deze dag met allemaal leerzame workshops met een kleine nadruk op de kennismaking tussen Bikkel en hun Mentorbedrijf maar ook het begin van hun eigen bedrijf.

‘Samen leren, is samen creëren’, de slogan van Lisette Hospers van mentorbedrijf PostNL en haar eigen coachingsbedrijf Hospers&Co die onze Bikkels en Mentorbedrijven heeft uitgelegd hoe een Bikkeljaar er nu uit ziet. Er is geen draaiboek, elke Bikkel en elk bedrijf is anders. Wat kan je als Bikkel verwachten? Wat kan je als Mentorbedrijf verwachten? Jij bent als Bikkel de baas over je eigen bedrijf en je eigen tempo. En hoe fijn is het dat je een dag na deze zeer relaxte leuke dag dit bericht hoort van één van de nieuwe Bikkels:

‘Wat was het gisteren toch een toffe inspirerende dag zeg! WAUW!!!’

Wij als Bart de Graaff Foundation kunnen alleen maar trots zijn. Ben jij benieuwd hoe deze dag eruit zag? Goedzooi heeft een korte after movie gemaakt die wij dan graag ook met jullie delen.

Start van het nieuwe Bikkeljaar 2018-2019

Ben jij nieuwsgierig naar een korte impressie van de start van het nieuwe BIkkeljaar? Dan hebben wij goed nieuws! Goedzooi heeft niet alleen workshops gegeven, ze hebben ook gefilmd en daarmee een compilatie gemaakt van deze bijzondere en inspirerende dag! Wij als Bart de Graaff Foundation zijn trots en dankbaar!#bgf #bdgf #bartdegraaff #bartdegraafffoundation #bikkels #startendeondernemers #foundation #bedrijven #sponsoren #gullegever #vriendenvanbart #coaching #training #doorzetters

Geplaatst door Bart de Graaff Foundation op Vrijdag 21 december 2018

Gerelateerd nieuws

Annalisa Lap; tweede nieuwe bikkel van 2021!

We zijn apetrots; we mogen Annalisa Lap tot een van onze Bikkels rekenen! Het plan van Annalisa is om een…

lees meer

Dag van Bart fraaie opbrengst!

Op 6 juni jl vond de Dag van Bart plaats; dé sponsorloop om geld op te halen voor zowel de Nierstichting alsook…

lees meer