Donatie van Driessen Foundation voor onze Bikkels.

Donatie van Driessen Foundation voor onze Bikkels.

Om de dienstverlening te verbeteren en daarmee de relaties en flexibele medewerkers van Driessen Groep nog werkgelukkiger te maken heeft er onlangs een klanttevredenheidsonderzoek plaatsgevonden. Als dank voor deelname doneerde Driessen Groep, namens elke deelnemer, € 2,50 aan de Bart de Graaff Foundation, een stichting die wij vanuit de Driessen Foundation steunen.

Het totaalbedrag van € 3960,- werd enthousiast ontvangen door Dolores Leeuwin, verantwoordelijke voor Bikkelzaken van Bart de Graaff Foundation. “Het is een prachtig bedrag waarmee we een aantal Bikkels op weg kunnen helpen om hun droom waar te maken. Dit najaar starten we met een nieuwe lichting Bikkels die wij een jaar lang gaan helpen bij het opzetten van een eigen bedrijf. Deze donatie komt dus op een heel mooi moment en zal uiteindelijk werkgeluk gaan opleveren voor onze Bikkels”.

 

Gerelateerd nieuws

Trots op de samenwerkingen en onze fantastische Bikkels!

Met dank aan diverse mentorbedrijven, de Vriendenloterij én NSGK hebben wij inmiddels een aantal toffe Bikkels met het opzetten van hun bedrijf kunnen helpen. Waarvoor…

lees meer

Bikkelwerf campagne 2019-2020 van start!

Onze ondernemers zijn echte bikkels! Word jij ook een Bikkel? Wil jij je eigen bedrijf starten, maar sta je vanwege je…

lees meer