Bol.com Impact Dag 2018

Bol.com Impact Dag 2018

Op vrijdag 5 oktober waren een paar van onze Bikkels aanwezig bij de Impact Dag van Bol.com in Utrecht. Onze Bikkels konden vooraf twee van de volgende vier workshops kiezen verkopen bij bol.comSales/CRMSEA & SEO en Affiliate Marketing & Social Media. Dit alles om hun eigen onderneming een boost te geven zodat zij nog meer successen kunnen behalen dan ze nu al doen. Wij als Bart de Graaff Foundation vonden het een hele geslaagde dag en bol.com zei hier het volgende over:

Bol.com vindt dat onze mensen het grootste verschil maken, op het werk én nadat de laptop is afgesloten. Hoewel we ons natuurlijk 365 dagen per jaar inzetten voor de wereld om ons heen, is de bol.com Impact Dag onze meest zichtbare actie. Dit jaar vond voor de tweede keer deze bijzondere dag plaats. Honderden bol.com- collega’s kwamen in actie, en begeleidden meer dan 2.000 mensen bij activiteiten in Utrecht en Antwerpen. Van het verzorgen van workshops voor Bikkels tot het voorlezen van boeken aan kinderen met een taalachterstand. Zowel de Bart de Graaff Foundation als bol.com zijn supporter van ondernemerschap! Dat maakt de samenwerking voor bol.com een logische match om Bikkels volop te stimuleren!

Iris van der Harst
Indirect Procurement Manager

Tot volgend jaar!

Gerelateerd nieuws

Mediapark op zijn kop tijdens Nacht van Bart

Nierstichting en Bart de Graaff Foundation organiseren sponsorrun voor genezing van nierziekten  Op zaterdag 6 juli organiseert de Nierstichting samen…

lees meer

Bikkelfolder

Mijn bikkels, mijn foundation, mijn alles! Om Bikkels van de Bart de Graaff Foundation meer naamsbekendheid te geven hebben wij een…

lees meer