Bol.com Impact Dag 2018

Bol.com Impact Dag 2018

Op vrijdag 5 oktober waren een paar van onze Bikkels aanwezig bij de Impact Dag van Bol.com in Utrecht. Onze Bikkels konden vooraf twee van de volgende vier workshops kiezen verkopen bij bol.comSales/CRMSEA & SEO en Affiliate Marketing & Social Media. Dit alles om hun eigen onderneming een boost te geven zodat zij nog meer successen kunnen behalen dan ze nu al doen. Wij als Bart de Graaff Foundation vonden het een hele geslaagde dag en bol.com zei hier het volgende over:

Bol.com vindt dat onze mensen het grootste verschil maken, op het werk én nadat de laptop is afgesloten. Hoewel we ons natuurlijk 365 dagen per jaar inzetten voor de wereld om ons heen, is de bol.com Impact Dag onze meest zichtbare actie. Dit jaar vond voor de tweede keer deze bijzondere dag plaats. Honderden bol.com- collega’s kwamen in actie, en begeleidden meer dan 2.000 mensen bij activiteiten in Utrecht en Antwerpen. Van het verzorgen van workshops voor Bikkels tot het voorlezen van boeken aan kinderen met een taalachterstand. Zowel de Bart de Graaff Foundation als bol.com zijn supporter van ondernemerschap! Dat maakt de samenwerking voor bol.com een logische match om Bikkels volop te stimuleren!

Iris van der Harst
Indirect Procurement Manager

Tot volgend jaar!

Gerelateerd nieuws

Trots op de samenwerkingen en onze fantastische Bikkels!

Met dank aan diverse mentorbedrijven, de Vriendenloterij én NSGK hebben wij inmiddels een aantal toffe Bikkels met het opzetten van hun bedrijf kunnen helpen. Waarvoor…

lees meer

Bikkelwerf campagne 2019-2020 van start!

Onze ondernemers zijn echte bikkels! Word jij ook een Bikkel? Wil jij je eigen bedrijf starten, maar sta je vanwege je…

lees meer