Bikkeltraining in de Strategiefabriek

Bikkeltraining in de Strategiefabriek

Wij hebben dit jaar alle Bikkeltrainingen mogen houden op een TOP-locatie: de Strategiefabriek in Amsterdam.

Het pand van de Strategiefabriek ligt op een goed bereikbare plek in Amsterdam, en niet onbelangrijk: goed bereikbaar voor iedereen, hoe mobiel je ook bent.
Eenmaal binnen kom je in een hele ruimtelijke, informele setting. Het doet door de meubels, plantjes en decoratie zelfs huiselijk aan.

Taetske Dekker van de Strategiefabriek zet dit warme gevoel voort. Zij heeft ons elke training hartelijk ontvangen en niets was haar teveel moeite om mee te denken of helpen waar nodig. Zij heeft voor onze Bikkels ook een hele fijne en inspirerende ruimte geregeld die zeker heeft bijgedragen aan de ontspannen en open sfeer tijdens de trainingen.
Het huiselijke gevoel zette zelfs door tijdens de lunch, waar iedereen gezellig aan een grote keukentafel zijn boterham smeert. Je merkt het aan iedereen die je in dit pand tegenkomt, de sfeer is ontspannen. Je zou bijna vergeten dat je er bent om te werken.

Wij zijn de Strategiefabriek, en Taetske in het bijzonder, heel dankbaar voor de open armen waarmee we zijn ontvangen. Dit schreeuwt om een vervolg in het volgende Bikkeljaar!

Strategiefabriek
Hogehilweg 20
1101 CD Amsterdam
welkom@strategiefabriek.amsterdam
06 83 25 77 47

 

Gerelateerd nieuws

Fundraising Golf Toernooi t.b.v. de Bart de Graaff Foundation

Jaaaa, eíndelijk! Ook voor de golfers onder jullie is nu het nuttige met het aangename te verenigen! We organiseren een…

lees meer

Golf: Ronald Boef gaat als een speer!

Ronald, een lieve, mooie en getalenteerde Boef. Voor wie hem nog niet kent, hij is een van onze eerste Bikkels….

lees meer