Bikkel uitzending ‘Je Zal Het Maar Hebben’

Bikkel uitzending ‘Je Zal Het Maar Hebben’

Op dinsdag 22 mei was er een Bikkel uitzending van ‘Je Zal Het Maar Hebben’. Tim Hofman volgt twee van onze Bikkels: Evelien Kroon en Iris Slootheer.

Evelien vertelt over haar dagelijkse leven met narcolepsie én over de start van haar beginnende bedrijf ‘Kroon Autostoffering’ dat zij met hulp van de Bart de Graaff Foundation en haar mentorbedrijf Eurofins opzet.

Iris vertelt over haar ziektes (in de aflevering heeft ze het over EDS, POTS, gastroparese en cluster hoofdpijn) maar ook over haar bedrijf Medische Maaksels dat zij aan het opstarten is met hulp van de Bart de Graaff Foundation en haar mentorbedrijf Drukwerkdeal.

Heb jij de uitzending gemist? Geen probleem, je kan hem hier terug kijken: https://www.npo.nl/je-zal-het-maar-…/22-05-2018/BV_101387968.

Gerelateerd nieuws

Bikkelfolder

Mijn bikkels, mijn foundation, mijn alles! Om Bikkels van de Bart de Graaff Foundation meer naamsbekendheid te geven hebben wij een…

lees meer

No-riskpolis voor álle jongeren met een chronische aandoening

Geef alle jongeren met een chronische aandoening een kans op de arbeidsmarkt met de no-riskpolis! Met die boodschap overhandigden het…

lees meer