Cartoon BART

LIKE ONS, VOLG ONS, LINK MET ONS!

Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels bij het starten van hun eigen bedrijf!

ANBI

Wat is de ANBI-status?
De afkorting ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Alleen instellingen die door de Belastingdienst zijn aangewezen als ANBI kunnen gebruik maken van belastingvoordelen. Goede doelen (zo ook de Bart de Graaff Foundation) moeten voldoen aan bepaalde regelgeving om aangemerkt te worden als algemeen nut beogende instelling. Zo is de ANBI-status noodzakelijk als een belastingbetaler zijn gift aan het goede doel van de belasting wil aftrekken.

Algemene regels
De verstrekking van informatie door goede doelen via internet wordt met ingang van 1 januari 2014 een wettelijke voorwaarde voor het behoud of de verkrijging van de ANBI-status. Vanuit publieksbelang wordt meer  transparantie geëist van de ANBI’s, vandaar dat wij hieronder een samenvatting zullen weergeven.

 

Officiële naam
Stichting Bart de Graaff Foundation

KVK en/of RSIN nummer
Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland: 32095419

Algemene gegevens
Bezoekadres (op afspraak):
Niels Bohrstraat 24B, 6716 AM, Ede
Telefoon: 088-0066688

Postadres:
Postbus 266, 6710 BG, Ede

Doelstelling volgens de statuten
Statuten zoals opgesteld in 2002.

Actuele beleidsplan

Beleidsplan 2015-2018

Bestuurssamenstelling en het beloningsbeleid
Het bestuur is volledig onbezoldigd en ontvangt geen vaste onkostenvergoedingen of stuurt managementvergoedingen. Wij stellen hen graag aan u voor. Klik hier voor meer informatie.

Actuele verslaglegging
De Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels bij het starten van hun eigen onderneming. Wij helpen Bikkels door middel van steun bij de organisatie van het project, persoonlijke en zakelijke coaching, exposure, financieel advies, ondersteuning bij de werving van sponsoren en al het andere dat nodig is om een succesvol, zelfstandig bedrijf te stichten. Op deze manier helpen we hen hun ambities te realiseren en kunnen zij uiteindelijk voorzien in hun eigen levensonderhoud, zonder daarbij afhankelijk te zijn van anderen.
Om geïnteresseerden op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen, hebben wij de Bikkelboulevard in het leven geroepen. Hier zijn onze Bikkels en hun ondernemingen terug te vinden.

Jaarverslag
Onze jaarverslagen tot en met 2015 zijn hier te downloaden.