Cartoon BART

LIKE ONS, VOLG ONS, LINK MET ONS!

Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels bij het starten van hun eigen bedrijf!

Steun BGF!

Wilt u de Bikkels van de Bart de Graaff Foundation helpen? Steun dan de Bart de Graaff Foundation. Dat kan op alle mogelijke manieren, uiteraard ook financieel.

Bent u geïnteresseerd in het Mentorschap of wilt u onze Stichting en haar Bikkels sponsoren? Dat kan! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Word donateur
U kunt de Bart de Graaf Foundation structureel ondersteunen door donateur te worden. Met uw bijdrage kunnen we Bikkels helpen om hun ambities te realiseren. Word nu donateur vanaf € 5,- per maand. Vul daarom nu het formulier hiernaast in.

Eenmalige gift
Uw bijdrage is essentieel om tientallen Bikkels in Nederland te kunnen helpen. Iedere gift is van harte welkom en zullen wij investeren in onze Bikkels. Uw bijdrage kunt u storten op IBAN NL08INGB0000002495 t.n.v. Stichting Bart de Graaff Foundation te Soesterberg.

Steunen met uw bedrijf
Draagt uw bedrijf en/of uw medewerkers de Bikkels van de Bart de Graaff Foundation een warm hart toe? Help ons dan onze Bikkels te ondersteunen bij het starten van hun eigen onderneming! U kunt zich aanmelden als Mentorbedrijf, maar ook ondersteuning in natura is in veel gevallen een groot en dankbaar gebaar. De Bart de Graaff Foundation streeft naar een duurzame verbintenis met haar sponsoren en partners. We gaan graag met u in gesprek! Klik hier voor de verschillende mogelijkheden of mail naar info@bartfoundation.nl.

Notariële schenking
Help de Bart de Graaff Foundation met een notariële schenking en maak gebruik van de fiscale aftrekbaarheid van uw gift. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website van de Belastingdienst of kijk eens op www.anbi.nl.

Geven via uw testament
U kunt overwegen om de Bart de Graaff Foundation op te nemen in uw testament en zo Bikkels te helpen, ook als u er niet meer bent. Als u besluit na uw overlijden geld na te laten aan onze stichting, dan is dit een belangrijke beslissing voor velen. Uw geld wordt op een effectieve manier besteed aan een bijzonder goed doel, Bikkels. Voor meer informatie en een correcte verwerking van uw wens, verwijzen wij u naar uw notaris.

Namens de Bikkels willen wij u hartelijk danken voor uw steun!