Cartoon BART

LIKE ONS, VOLG ONS, LINK MET ONS!

Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels bij het starten van hun eigen bedrijf!

MENTORBEDRIJVEN & SPONSOREN

Mentorbedrijven, sponsoren en donateurs maken het werk van de Bart de Graaff Foundation mogelijk. Zij ondersteunen de stichting op organisatie- en/of op Bikkel-niveau. Of het nou bijdragen betreft in de vorm van geld, tijd of middelen: ze zijn onmisbaar voor de Bart de Graaff Foundation. Wij waarderen dat geweldig en danken onze mentorbedrijven, sponsoren en donateurs dan ook hartelijk!

ONZE MENTORBEDRIJVEN

ONZE SPONSOREN

Logo Goedzooi sponsor

Goedzooi

Wij zijn Goedzooi. Een creatief team in hart, nieren en de grootste teen. We houden van Imagineering, verstoppertje in het donker en frietjes met mayonaise! Met ALLEENMAARLIEFDE brengen we de wereld in beweging. Welke wereld? Jouw interne wereld binnen je bedrijf door belevingsvolle veranderingstrajecten, de wereld waar je klanten zich in bevinden door rockende merkactivaties en je eigen wereld door belevingsconcepten te creëren. Dit alles doen we in co-creatieve processen, we geloven namelijk in de creativiteit van het publiek. Wil je meer over ons weten? Ben je klaar voor wat beweging of drink je binnenkort graag een kopje koffie met ons? Mail ons of bel ons. Rooksignalen zijn ook welkom, maar vaak lastig te traceren! We spreken je snel.’

Logo AmeComputer 125x125

AmeComputers

AmeComputers is de beste computerwinkel van Gelderland 2014 en 2015 volgens ICT Waarborg. Naast het geven van adviezen en de verkoop van producten aan particulieren levert AmeComputers ook diensten aan het MKB. En daarom zijn wij heel blij dat zij ondersteuning bieden aan de Bart de Graaff Foundation.

Logo Pieterman 125x125

Pieterman & Partners

 

Sommige verhalen beginnen met een idee. Sommige met een doel, of een wens. Ja, we hebben ideeën, doelen en wensen. Heel veel zelfs. Maar wat ons verhaal echt ons verhaal maakt is meer idealistisch van aard. Dat is waarom we het onze droom noemen. “Premium & sincere customer experience for every individual worldwide’.

Of je nu een individu bent met een droom of een bedrijf met een missie, we helpen je om je doelen te overstijgen in sales & service prestaties door:

  • Training & Coaching door Pieterman Training
  • Bemensen van jouw klantcontact organisatie van receptie tot directie door Pieterman Staffing
  • Het opzetten en  uitvoeren van klantcontact optimalisatie Projecten door Pieterman Projects

Pieterman en Bart de Graaf Foundation
Zoals wij een droom hebben, zo ook kijken we naar de maatschappij waarin we leven en de mensen die hierbij horen. Welke dromen en ambities hebben zij? Hoe kunnen we daar een waardevolle bijdrage aan leveren? Met heel veel liefde en plezier werken we samen met de Bart de Graaf Foundation aan onze beider missies. Wat je geeft krijg je terug. Dit zien we in blije gezichten, in successen die de bikkels boeken en de warme reacties. Er is niets mooiers dan je talent inzetten om de wereld om je heen een beetje mooier te maken. Op naar nog vele jaren samen mooie resultaten neerzetten!

Maxilia

Maxilia Relatiegeschenken

Maxilia levert een ruime diversiteit aan promotie- en relatiegeschenken, waaronder tassen, pennen en flesjes bronwater. U kunt direct online bestellen, of bellen voor persoonlijk advies met een van de specialisten. Ze steunen de Bart de Graaff Foundation door ons producten te leveren met een mooie korting en daar zijn wij heel blij mee! Wij zijn de medewerkers van Maxilia dan ook zeer dankbaar! Bezoek de website’s voor meer informatie: www.maxtassen.nl, www.maxilia.nl/waterflesjes-bedrukken en www.maxilia.nl/pennen-bedrukken.

BNN

BNN

BNN is een eigenzinnige, verfrissende en op jonge mensen gerichte radio- en televisieomroep. Met BNN deelt de Bart de Graaff Foundation uiteraard de B van Bart, zonder wie geen van beide organisaties bestaan zouden hebben. Na Barts overlijden in 2002, is Bart News Network omgedoopt in Barts Neverending Network. BNN helpt de Bart de Graaff Foundation op onnoemlijk veel gebieden. Een paar voorbeelden: de laatste aflevering van elk seizoen Je Zal Het Maar Hebben mogen wij invullen met de laatste twee kandidaten voor de Bikkel van het Jaar-titel, we kunnen any time gebruik maken van vergaderruimte, BNN helpt ons met publiciteit, elke BNN-er staat op zijn kennisgebied altijd voor ons klaar om mee te denken en mee te helpen. Kort samengevat: zonder BNN zou de Bart de Graaff Foundation niet kunnen functioneren.

CTB

CTB

CTB is een toonaangevende ICT dienstverlener in Nederland. Zij bieden totaaloplossingen die de volledige bedrijfsprocessen ondersteunen, denk hierbij o.a. aan salarisverwerking en HRM-processen. CTB biedt de Bart de Graaff Foundation facilitaire ondersteuning, verzorgt onze financiële administratie en denkt op alle vlakken met ons mee.

REPROTEX Logo

Reprotex

Reprotex handelt in relatiegeschenken, promotionele producten en promotionele textiel. Van de bekende balpen met opdruk tot een luxe Parker set met lasergravure, van een T-shirt met zeefdruk tot custom made sportkleding of werkkleding, van een bedrukte golfbal  tot een gehele golfset, golfkleding en toebehoren. Uiteraard hebben wij ook in ons assortiment kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Wij verzorgen en begeleiden het gehele proces van aanvraag t/m aflevering.

Relatiegeschenken en promotionele textiel inkopen ‘moet’ leuk en makkelijk zijn en geen ‘vervelende klus’. Ons doel is u zoveel als mogelijk dit werk uit handen te nemen. Wij denken graag met u mee en vullen uw vraag, waar nodig, met eigen ideeën aan, verzorgen gratis digitale proefdrukken en ook de eventuele daar opvolgende aanpassingen.

Ons werkgebied bestaat eigenlijk uit heel Nederland, zelf komen we uit Ede en Nijmegen, maar onze klanten zitten in heel Nederland, Utrecht, Amsterdam, Groningen en Maastricht en zelf tot in Curaçao. We komen graag eens langs om onze producten en diensten aan u uit te leggen en wij gaan de uitdaging graag met u aan!

Logo Donorhypotheek

Donorhypotheek

De Donorhypotheek is een onafhankelijke provisievrij adviesconcept en heeft als doel het aantal donoren in Nederland te vergroten. Hiermee wil initiatiefnemer Mark Bast inspelen op de ideële overwegingen die consumenten wellicht mee willen laten spelen bij het kiezen van een hypotheek en bijbehorende financiële producten. Tijdens een hypotheekgesprek worden de wensen van de consument na het overlijden ter sprake gebracht. Dit moment leent zich prima om orgaanregistratie onder de aandacht te brengen. De klant is verplicht zich te registreren wanneer hij of zij een hypotheek afsluit via de Donorhypotheek, ongeacht de keuze. Als klanten een hypotheek afsluiten bij de Donorhypotheek gaat 350 euro van dat bedrag naar de Bart de Graaff Foundation.

Hertz

Hertz

Autoverhuurbedrijf Hertz heeft meer dan 8.500 corporate vestigingen in meer dan 146 landen.  Met een gevarieerd wagenpark en altijd moderne auto’s biedt Hertz een uitstekende service en maakt iedereen zo mobiel mogelijk. Met ingang van 2011 zal een Bikkel tijdens zijn/haar Bikkeljaar in een auto van Hertz rijden, aangepast aan zijn/haar wensen/behoeften.

Oxilion

Oxilion

Oxilion is een professioneel, kwalitatief en innoverend IT bedrijf, gericht op het leveren van diensten en producten voor de internet gerelateerde markt. Bij Oxilion werken hoog opgeleide mensen met een enorme drive. De behoefte van de klant bepaalt de oplossing en niet andersom. De producten die Oxilion levert zijn onder meer hostingoplossingen, VMware servers met een hoge beschikbaarheidsgarantie, Cloudcomputing, secure rackspace in verschillende datacentra, Virtual DataCenter, storage oplossingen en glasvezel breedbandverbindingen. Dankzij Oxilion kan iedereen zonder problemen onze site bezoeken.

Reklet

Reklet

Reklet brengt elk retailmerk onder de aandacht. Zo is Reklet volledig thuis in de productie en implementatie van signing. Meedenken met de klant doen ze van nature. Winkelcentra, retailformules en ook individuele retailers krijgen zo een unieke uitstraling. Voor de Bikkels van de Bart de Graaff foundation verzorgt Reklet ook de visuele communicatie. Bikkel Marente en haar salon Puuur en Bikkel Jantien en haar TienXtaart zijn ondersteund door de mensen van Reklet. En vanaf september 2013 bieden zij de Bart de Graaff Foundation, gratis (!), een geheel eigen kantoorpand aan. Het kantoor is opgeleverd inclusief complete signing. Hoe gaaf is dat!

Social-media-helden

Social Media Helden

Social Media Helden beheert sociale media uit naam van de klant omdat hij/zij daar zelf niet de tijd of expertise voor heeft. Of je nu een bekende Nederlander of bedrijf bent, je volgers zijn nodig voor je succes. Social media is één van de manieren om in contact te blijven met je fans of klanten. Het lijkt wel de gewone wereld. Je maakt vrienden door geïntroduceerd te worden door één of meer andere vrienden. Als je dan ook nog leuke dingen gaat doen, nodigen anderen hun vrienden ook uit en zo ontstaat een vriendenkring. Dit kost tijd! Het vergt persoonlijke aandacht, een verjaardagskaartje, samen iets leuks deelnemen, ervaringen delen, enz. Social Media Helden ondersteunt Bart bij het onderhouden van zijn Facebookprofiel! Bart leeft! En daar zijn we uitermate trots op!

ZB

ZB Communicatie & Media

ZB is een eigentijds allround communicatiebureau. Sterk in advies, vormgeving, productie en redactie. Ze bedenken en ontwikkelen onder andere (iPad)magazines, campagnes, jaarverslagen en websites. ZB helpt de Bart de Graaff Foundation door mee te denken, zowel op communicatiegebied als op alle andere vlakken. ZB heeft de Foundation geholpen bij de realisatie van de nieuwe website. Ook helpen zij met de redactie van onze teksten.

Logo Deen

DEEN supermarkten

De heer Deen sr. opende in 1933 zijn eerste kruidenierswinkel, waarmee hij de basis legde voor het huidige supermarktconcern. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid met inmiddels 71 filialen in Noord-Holland, Flevoland en Zuid-Holland. Met de groei van het aantal winkels, groeit ook de organisatie achter de schermen. Een modern distributiecentrum, centraal gelegen in Hoorn en een distributiecentrum in Beverwijk verzorgen de dagelijkse goederenstroom naar de winkels. En met inmiddels bijna 7.500 mensen in dienst behoort DEEN tot de grootste werkgevers van West-Friesland. DEEN sponsort blinde golfer Bikkel Ronald Boef en daar zijn wij hen zeer dankbaar voor!

ONZE VOORMALIGE MENTORBEDRIJVEN

JCI 125x125 px

JCI Eemland

JCI Eemland is een onderdeel van een groot wereldwijd netwerk: Junior Chamber International (JCI) en heeft ongeveer 25 leden die allen woonachtig zijn in Amersfoort en omgeving of hier werken. De leden zijn jonge, veelal hoger opgeleide, mensen tussen de 25 en 40 jaar die zich op persoonlijk als maatschappelijk vlak verder willen ontwikkelen. Daarnaast hebben onze leden hebben belangstelling voor zakelijke netwerken, persoonlijke en internationale contacten, en willen zich daarnaast inzetten voor positieve veranderingen in de maatschappij. Junior Chamber International heeft geen politieke of religieuze achtergrond.

JCI Eemland begeleidt Bikkel Floris bij het opzetten van zijn eigen bedrijf

CVJO NOP doeltreffend 125x125px

CVJO Noordoostpolder

Het CVJO is een broedplaats voor startende bedrijven en een kweekvijver voor ondernemend talent. De startende bedrijven zijn ambitieuze ondernemers – van alle leeftijden – met maximaal 5 jaar ondernemerservaring (kvk-inschrijving). Als deelnemer ervaar je in een korte tijd, wat wij inmiddels het #CvJOeffect noemen: door het delen van kennis, ervaring en met name netwerk ontstaan nieuwe projecten, versnelde groei en nieuwe samenwerkingen. Het CvJO is het alternatief voor je zolderkamer, daar ontmoet je jouw collega ondernemers en ervaar je persoonlijke en bedrijfsgroei!

Het CVJO Noordoostpolder begeleidt Manon Plat bij het opzetten van haar eigen bedrijf.

btc-teleconsult-drukwerk 125x125px

BTC Teleconsult

Als zakelijk partner van KPN, Vodafone en T-Mobile kan BTC Teleconsult u, op basis van uw bedrijfssituatie en wensen, adviseren over de beste telecom- en IT-oplossingen. Zij geven onafhankelijk advies op het gebied van zakelijke telefonie, zakelijk internet, cloud services en overige telecom services. BTC Teleconsult maarkt gebruik van de nieuwste technologieën om de wensen van klanten te vertalen naar duidelijke en werkbare telecom- en IT-oplossingen.

Als mentorbedrijf zal BTC Teleconsult Bikkel MichaelRobbert gaan ondersteunen tijdens het opzetten van zijn onderneming. Wij heten BTC Teleconsult dan ook van harte welkom en wensen hen een mooi mentorschap toe.

Traject-Profin

Traject/Profin

Profin

Inmiddels hebben meer dan 5.000 particuliere relaties en ruim 500 MKB-bedrijven de weg naar ons kantoor gevonden. Gedreven door een persoonlijke benadering met een visionaire blik op de toekomst staan wij dagelijks naast onze gewaardeerde relaties om hun te begeleiden in een breed scala van financiële- en verzekeringsvraagstukken. Geen wollige taal en loze beloftes maar recht voor zijn raap. Profin

 

Traject

TRAJECT levert oplossingen aan overheden, bedrijfsleven, onderwijs, zorg, woningbouw en de utiliteitsbouw. Sinds de oprichting in 1994 is TRAJECT gegroeid tot een team van kennisintensieve professionals. Wij realiseren gezonde gebouwen, verbeteren bestaande gebouwen en organisaties, zodat deze optimaal blijven functioneren voor gebruikers en eigenaren.

Dit is een proces van maatwerk voor onze opdrachtgevers. Expertise, kwaliteit, creativiteit en partnership staan dan ook centraal in onze organisatie. Traject

 

DWO-Werkadvies

DWO/Werkadvies

DWO

DWO is een zelfstandig administratiekantoor dat online diensten combineert met persoonlijke begeleiding. Voor iedere ondernemer zoeken we de best passende oplossing op het gebied van administratie en bedrijfsprocessen. Met actuele cijfers denken we mee met de ondernemer en houden we ook af en toe een spiegel voor. Vertrouwen in onze klanten hebben en ze dat ook terug geven, dat is voor ons belangrijk. Wij verzorgen administraties, btw aangiften, tussentijdse rapportages, aangiften inkomstenbelasting, loonadministraties, koppelingen met branche pakketten en webshops. We hebben fiscale deskundigheid in huis en hebben accountancy diensten binnen handbereik.

 

WERKADVIES GEEFT RICHTING

Een eigen bedrijf oprichten of verder uitbouwen? Wij adviseren (startende) ondernemers, zodat zij het ondernemerschap niet helemaal alleen hoeven ontdekken. Met behulp van professionele begeleiding kan iedereen een bloeiende onderneming opzetten of zijn bedrijf nieuw leven inblazen.

U kunt bij Werkadvies terecht voor o.a.: Ondernemersplan – Marketing/Communicatieplan – Netwerkanalyse – Financieel inzicht – Acquisitietraining – Netwerktraining – Marktonderzoek-Communicatietraining – Controle van uw Juridische stukken (algemene voorwaarden en contracten). Wij kunnen uw juiste Coaching en Sparringpartner zijn!

 

2015/2016: Antoinette
In het bikkeljaar 2015/2016 mogen wij  Bikkel Antoinette begeleiden. Dat doen we vanuit ons product www.samenondernemen.nu. Samenwerking tussen ondernemer, financieel adviseur en bedrijfsadviseur om het beste uit jouw onderneming te halen: dat is waar wij voor staan.

2014/2015: Denise
In 2014/2015 hebben wij Bikkel Denise begeleid bij de start van haar eigen onderneming.

 

Logo NPM Capital

NPM Capital

NPM Capital streeft een actief partnership na met ondernemers en managementteams. Zij zijn sparringpartner bij formulering en toetsing van de ondernemingsstrategie, stellen hun netwerk open bij het vinden van de goede mensen en brengen kennis en ervaring in bij acquisities en (her)financiering. Op operationeel niveau ondersteunen zij hun participaties onder andere met het verbeteren en verduurzamen van bedrijfsprocessen en het integreren van e-business. Het uitgebreide netwerk kan participaties verder helpen. Bijvoorbeeld bij het zoeken naar goede managers, commissarissen of zakenpartners. Maar vooral ook om inspiratie op te doen en enthousiasme te delen in ontmoeting met andere ondernemers. Tevens organiseren zij jaarlijkse evenementen als een CEO-dag, een najaarsontmoeting en bijeenkomsten en workshops rondom specifieke thema’s zoals e-business en duurzaamheid.

Verantwoord ondernemerschap
NPM Capital ziet maatschappelijk verantwoord ondernemerschap als bron van waardecreatie en stimuleren deelnemingen om proactief in te spelen op de uitdagingen die milieu, klimaatverandering en grondstoffenschaarste stellen. Samen met de Bart de Graaff Foundation gaan ze het komend Bikkeljaar aan de slag om een Bikkel te begeleiden bij het opzetten van een eigen bedrijf. De perfecte aansluiting tussen twee organisaties die, ieder op hun eigen vlak, uitdagingen niet uit de weg gaan en samen werken aan verantwoord ondernemerschap.

Hoek en Blok logo

Hoek en Blok

Rust en ruimte dat zijn de twee kernbegrippen die ondernemers nodig hebben om hun bedrijf te laten floreren. En dat is precies wat de mensen bij Hoek en Blok bieden.

Door de kracht van hun gebundelde kennis bieden zij je niet alleen haarscherp inzicht in het reilen en zeilen van uw onderneming, maar hebben ze ook de expertise om je te ondersteunen bij het nemen en uitvoeren van de juiste beslissingen. Of het nu bijvoorbeeld gaat om de bedrijfsfinanciering, het terugdringen van ziekteverzuim of de juridische en fiscale aspecten van je onderneming. En dat niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten.

Kortom, werken met Hoek en Blok betekent dat je de rust en de ruimte krijgt om te doen waar jij goed in bent: ondernemen!

Nieuw_logo_DEF

Remeha

Remeha is al sinds 1935 een toonaangevende comfort innovator op het gebied van warmte en warm water. Gestart als Van Reekum´s Metaal Handel is het hoofdkantoor in Apeldoorn uitgegroeid tot een state-of-the-art productiefaciliteit met 500 medewerkers. In meer dan 75 jaar is er veel veranderd. Op het gebied van techniek, energieverbruik en impact op het milieu. Door vooruitstrevende producten te ontwikkelen is Remeha altijd in staat geweest koploper te zijn in haar vakgebied.

Remeha ontwikkelt innovatieve en energiezuinige producten voor zowel utiliteit als woningbouw. Ons productassortiment bestaat uit cv-ketels, (zonne)boilers, thermostaten, warmtepompen, warmwater oplossingen en aanverwante techniek. Onze klanten vinden altijd een optimale balans tussen optimaal comfort en maximale energiezuinigheid, met oog voor duurzame oplossingen.

Naast de kwaliteit van onze producten en diensten hechten wij ook veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Vanuit dit oogpunt ondersteunen ze diverse goede doelen. Ze dragen de Bart de Graaf Foundation een heel warm hart toe. Komend jaar willen ze één van de Bikkel-ondernemers ondersteunen in het opzetten en uitrollen van hun businessplan. Voor hen geldt: ‘innovatie voor en door onze mensen’ en dat houdt niet op bij Remeha, maar dat gaat verder. Daarbij staat ‘saamhorigheid’ centraal.

2015/2016: Lotte
Dit jaar begeleidt Remeha Lotte bij de start van haar eigen sportmarketingbedrijf

2014/2015: Milan
Remeha helpt Milan met de start van zijn koeriers- en transportbedrijf.

CZ

CZ

De kernactiviteit van CZ is de uitvoering van de verplichte verzekering tegen ziektekosten als zorgverzekeraar. Daarnaast voeren ze de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) uit voor diverse instellingen en bieden zij bedrijven geïntegreerde oplossingen voor zorg-, verzuim- en reïntegratievraagstukken. CZ sponsorde blinde golfer Bikkel Ronald Boef jarenlang totdat DEEN supermarkten het stokje van hen overnam.

VHV

Vereniging Het Verschil

Vereniging Het Verschil (VHV) is op 16 september 2008 opgericht en bestaat uit 30 leden. VHV heeft als doel een waardevolle een duurzame bijdrage te leveren aan onze samenleving. Jaarlijks kiezen wij een goed doel uit waar wij actief geld voor inzamelen met het organiseren van acties en evenementen. Denk aan een autorally, een pokertoernooi, een Sinterklaas-actie of het lopen van een marathon. Tijdens deze activiteiten dragen wij ook actief bij aan het verhogen van de naamsbekendheid van het goede doel. Onze target is om 100.000 euro per jaar op te halen voor een specifiek project of onderzoek, waardoor wij een daadwerkelijk verschil kunnen maken. Vereniging Het Verschil werft in 2012 niet alleen financiën voor de Bart de Graaff Foundation. Zij hebben ook de Bikkels Shomara en Tineke geadopteerd, die zij actief begeleiden bij het starten van hun eigen bedrijf.

FRISSE-BLIKKEN

Frisse Blikken

Frisse Blikken ondersteunt organisaties met moderne uitdagingen door het inzetten van jonge, slagvaardige professionals met ondernemingsdrang. Wij hebben frisse blikken. Nee. Het is meer dan dat. Wij kijken met verwondering en nieuwsgierigheid naar de wereld om ons heen. De wereld van grote organisaties die te maken hebben met moderne uitdagingen. Een wereld die vraagt om vernieuwing. Wij helpen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en beter aan te sluiten bij de consument, medewerker en omgeving van vandaag de dag. Dat is onze manier van denken, leven en werken. Wij zijn Frisse Blikken.

Organisaties kunnen bij ons terecht met vragen over onder andere het nieuwe werken, new generation marketing, social media, flexibilisering, serious gaming en arbeidsmarktcommunicatie. Uitdagingen waar Frisse Blikkers uit de nieuwe generatie bij kunnen helpen. Frisse Blikkers zijn jonge slagvaardige professionals, die schreeuwen om Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Vertrouwen en ondernemerschap in het bloed hebben zitten. Bij ons krijgen zij de kans om de kennis, ervaring en het netwerk op te doen die nodig zijn om uiteindelijk succesvol zelfstandig ondernemer te worden.

 

https://www.facebook.com/FrisseBlikken

Liander new

Liander

Liander is verantwoordelijk voor het beheer van de elektriciteits- en gasnetten in de regio’s Gelderland, Noord-Holland, Friesland, Flevoland en Zuid-Holland. Wij verzorgen het transport van elektriciteit bij ruim 2,9 miljoen huishoudens, bedrijven en instellingen. Het transport van gas verzorgen we op 2,1 miljoen adressen. Om onze klanten continu van energie te voorzien werken wij voortdurend aan onderhoud, uitbreiding en innovatie van onze netwerken. Vanuit onze regionale verbondenheid denken wij met provincies, gemeenten en andere klanten mee over hun energievraagstukken. Samen komen we tot passende oplossingen. Liander bouwt bijvoorbeeld mee aan de infrastructuur voor het opladen van elektrische auto’s in Nederland. En we bieden klanten inzicht in hun energieverbruik om te helpen besparen. Liander vormt de kern van het netwerkbedrijf Alliander.

Liander steunt de Bart de Graaff Foundation met ingang van 2011 met een jaarlijkse donatie en door het ondersteunen van Bikkels. In 2011 hielpen wij met name Bikkel Martine. In 2012 de Bikkels Hendrikus en Ellen, die wij helpen bij het opbouwen van hun eigen bedrijf. In 2013 begeleiden we met veel enthousiasme Elisabeth.

Voskuilen

van Voskuilen

Als familiebedrijf  is van Voskuilen er trots op om te mogen werken voor de energie-, water-, telecom-, en datasector. Zij zijn concurrerend op de markt, maar geen prijsvechter, omdat veiligheid, klanttevredenheid (tot en met de eindverbruiker/klant), kwaliteit, kostenbesparing en onze medewerkers de hoogste prioriteiten hebben. Bepalend voor hun bedrijfscultuur zijn de kernwaarden. Zij zijn de bouwstenen van deze mooie organisatie. Ze geloven in deze kernwaarden en willen hiermee hun visie realiseren.

Kernwaarden:

  • ambitieus zijn;
  • zorg hebben voor elkaar;
  • verschillen mogen in het bedrijf;
  • discussie intern: eenduidigheid naar buiten;
  • respect voor de ander en jezelf.

Onlangs hebben Michael en Gerard, de eigenaren van Ongehinderd.nl, kennisgemaakt met de directie en een aantal medewerkers van Van Voskuilen Woudenberg bv. Tijdens de kennismaking werd een presentatie gegeven en hebben de heren samen een rondgang gemaakt langs diverse afdelingen en vestigingen van het grote familiebedrijf. Tijdens de lunch werd er al enthousiast gepraat over de plannen van Ongehinderd.nl.

Michael: ‘Het was als een warm bad, zo gastvrij zijn we ontvangen. En de rondleiding en kennismaking met de directie en de afdelingen van het bedrijf waren gewoonweg inspirerend voor ons als gestarte ondernemers.’.

Gerard: ‘Het zal een geweldig jaar worden voor Ongehinderd.nl met de ondersteuning van zo’n mooie organisatie. Van Voskuilen Woudenberg is met al haar werknemers als een grote familie, echt een heel prettige sfeer. Ze hebben flink wat expertise in huis waar wij veel van kunnen leren. Michael en ik hebben een heel goed gevoel over het aanstaande Bikkeljaar en de ondersteuning door dit mooie mentorbedrijf.’

 

DPA

DPA

DPA detacheert interim professionals en zelfstandige specialisten bij bedrijven, overheden en non-profit instellingen. Dit doen we via zelfstandige business units die zich volledig richten op de behoeften van klanten en professionals in specifieke markten. Door deze heldere nichefocus weten we precies wat er speelt. Zo kunnen we snel de juiste ‘matches’ bewerkstelligen en onze klanten ondersteunen in hun behoefte aan slagvaardigheid en flexibiliteit.

DPA is sinds 1990 actief en opereert in verschillende markten/domeinen. Iedere dag verbinden we kennis, kunde en talent aan organisaties, functies en opdrachten. Daarbij investeren we continu in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze professionals. Die kunnen zich bij ons optimaal ontwikkelen en blijven groeien. Kernwaarden die ons verbinden zijn betrokkenheid, klant- en kandidaatgericht ondernemerschap, dienstbaarheid, een persoonlijke benadering en integriteit.

UNLIMITED

Stichting Team Unlimited

Stichting Team Unlimited bestaat uit een bevlogen team van jongvolwassenen met een chronische ziekte en/of lichamelijke beperking dat wordt ondersteund door professionals en dat de belevingswerelden van ziek en gezond wil samenbrengen. De belangrijkste drijfveer daarbij is om mensen te inspireren en te motiveren om de kwaliteit van leven te bevorderen.

Ons Motto: Hou je vooral bezig met wat je wel kunt!

Met onze manier van uiten vormen wij een platform waar wij een brug slaan tussen de belevingswerelden van ziek en gezond. En het werkt. We zijn dat platform geworden en willen dat uitbouwen!

Unlimited Online
We willen méér. Veel meer dan alleen een Magazine, vandaar UnlimitedOnline.nl. Door Unlimited Magazine en Unlimited Online aanvullend op elkaar te laten zijn werken we aan een breder bereik van de doelgroep en haar omgeving. Een online platform met als voornaamste onderdeel blogs, gevoed met content van onze bloggers en vooral met de mogelijkheid tot interactie op basis van deze content. De content op de website kent dan ook een grote actualiteit- en

Logo Oracle new

Oracle

Oracle is ‘s werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware en hardwaresystemen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten profiteren van een daadwerkelijk volledig geïntegreerd systeem – van applicaties tot aan de harde schijf – dat sneller, betrouwbaarder en goedkoper is.

Als toonaangevende ICT-leverancier vervullen wij een voorbeeldfunctie. Daarom heeft het steunen van maatschappelijk geëngageerde organisaties een grote toegevoegde waarde voor ons. Het charitatieve programma van Oracle en de daaruitvoortvloeiende projecten zijn binnen Oracle opgezet onder de naam Corporate Citizenship. Corporate Citizenship maakt integraal deel uit van onze bedrijfsvoering. De vele initiatieven en projectvoorstellen komen met name voort uit de eigen organisatie; medewerkers dragen eigen initiatieven aan.

Onze focus richt zich op projecten en initiatieven die jongeren, ouderen en mensen in een achtergestelde positie helpen in de volgende aandachtsgebieden: Health, Education & ‘Enriching The Environment’. Bij elk project is de betrokkenheid van de eigen medewerkers en interactie met de doelgroep ons uitgangspunt. Wij bieden niet alleen financiële hulp maar tijd, kennis en middelen zijn onze drijfveren.

Met circa 1050 medewerkers in Nederland hebben wij een hoop kennis in huis die wij graag willen delen. Vandaar dat het steunen van een Bikkel zo goed aansluit op de wijze waarop wij ons willen inzetten voor een ander.

Oracle steunt de Bart de Graaff Foundation al vanaf juni 2011 door het ondersteunen van een Bikkel bij het opbouwen van zijn/haar bedrijf. Vanaf juni 2013 steunen wij Bikkel Anne-Miek Vroom.

 

RABOBANK

Rabobank Foundation

De Rabobank Foundation helpt kansarme mensen in Nederland om economisch en sociaal zelfredzaam te worden. Wij vinden het belangrijk dat jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt toegang krijgen tot passend werk of zelfstandig ondernemerschap. In deze tijd van economische recessie en een politieke coalitie die een toenemend beroep doet op eigen kracht van mensen in combinatie met beperking van subsidiegelden, is het van belang dat ook deze kansarme groep in Nederland de mogelijkheid krijgt haar talent te benutten om op hun eigen manier zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven. Deze visie wordt gedeeld door de Bart de Graaff Foundation. Vandaar dat de Rabobank Foundation graag bereid is het ‘Bikkel’-initiatief te ondersteunen en voor twee jonge mensen uit deze doelgroep een mentor van de afdeling Bedrijven van de Rabobank te regelen die hen gaat begeleiden en coachen naar zelfstandig en duurzaam ondernemerschap. Iets wat ook heel goed past bij onze coöperatieve identiteit, “Samen sterker”.

De twee mentoren die, samen met de Bart de Graaff Foundation, twee van de twaalf Bikkels in het komende Bikkeljaar gaan begeleiden zijn Marleen Jansen (linkerfoto) en Nynke Struik (rechterfoto). Zij zijn beide sectormanagers bij Rabobank Nederland voor bedrijven in het Midden- en KleinBedrijf (MKB) en ondersteunen hun Bikkels met informatie en inspiratie. Doel in het eerste kwartaal van het bikkeljaar is de realisatie van het ondernemingsplan en daarna de verdere opstart van het bedrijf.

Mevr. Jansen Rabobank Foundation Mevr. STruik Rabobank Foundation

Marleen en Nynke begeleiden de volgende Bikkels:
Nienke Conijn en Yvette Moerdijk met hun Stichting Infinita, een initiatief dat zich gaat richten op het realiseren van een positieve beeldvorming van mensen met een lichamelijke beperking door middel van workshops, cursussen etc.;
Adiam Tseggai is een jonge studente die, samen met haar mentorbedrijf de Rabobank Foundation, een modewinkel wil starten voor de jonge modebewuste plus-size vrouw.

AEGON

AEGON

Aegon is een internationale aanbieder van levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer. In meer dan 20 landen met bijna 24.000 medewerkers helpen wij miljoenen klanten om zelf hun financiële toekomst vorm te geven. Alles wat wij doen is erop gericht onze kennis en kunde in te zetten om mensen te helpen bij hun financiële toekomst. Daarom zijn wij ook vol overtuiging een mentorbedrijf van de Bart Foundation. Met wat hulp van onze medewerkers krijgt een Bikkel immers de kans om een gezonde financiële toekomst te bouwen voor zichzelf en voor zijn of haar gezin.

2015/2016: Anna en Gerard
Dit jaar begeleidt Aegon 2 Bikkels. Eén Bikkel met een team van kantoor Den Haag en Eén Bikkel met een team van kantoor Leeuwarden. Dit jaar worden Bikkels Anne en Gerard door Aegon begeleid.

2014/2015: Yuwita
Puur in Marketing is het marketingbureau van Yuwita. Van de strategie tot de uitvoering voorziet zij in creatieve marketingoplossingen voor bedrijven.

2013/2014: Bikkel Adnane
In het Bikkeljaar 2013/2014 ondersteunt Aegon Adnane en zijn bedrijf Meyzen People Company. Adnane ontwerpt en produceert exclusieve kussens die mensen helpen een brug te slaan tussen culturen. 2013: Bikkel

Tessa
Eerder heeft Aegon Tessa geholpen met het realiseren van haar droom: een in bruids- en rouwbloemwerk gespecialiseerd bedrijf Tears & Joy.