Cartoon BART

LIKE ONS, VOLG ONS, LINK MET ONS!

Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels bij het starten van hun eigen bedrijf!

Ambassadeurs

Meerdere bijzondere mensen zetten zich belangeloos in voor de Bart de Graaff Foundation. Allemaal zijn zij met dezelfde passie betrokken bij de Bart de Graaff Foundation en haar Bikkels. Sommigen al vanaf het begin, omdat zij Bart kenden, een band met hem hebben en die op deze manier behouden en uitdragen. Anderen korter, omdat zij geraakt zijn door de doelstelling van de Bart de Graaff Foundation en onze Bikkels een warm hart toedragen.

 


Marco Aarnink Ambassadeur

Marco Aarnink
“Bart was veel op televisie, had frappante, creatieve ideeën, een enorme doorzettingsvermogen en heeft een mooie herinnering achtergelaten. Ik vind het fantastisch om Bikkels te helpen en zie mensen die ondanks hun beperking de kracht en creativiteit hebben om hun bedrijf te runnen. ”


Irene-Moors-150x150

Irene Moors
“Bart en ik komen allebei uit Haarlem, we zijn even oud, we zijn tegelijk gestart in televisieland en we hebben gezoend… Dus natuurlijk wil ik ambassadeur zijn! Ik vind het geweldig om te zien hoe Bikkels zich inzetten om hun eigen bedrijf te starten en uiteindelijk zelfstandig ondernemen.”


jan-aalberts-150x150

Jan Aalberts
“Ik had grote bewondering voor Bart z’n succes vanuit de enorm moeilijke positie waarin hij verkeerde door zijn nierziekte. Daarom wil ik graag een positieve bijdrage leveren aan de continuïteit van dat wat hij uitstraalde en die helpen overbrengen aan anderen.”


Willem van Kooten 150x150Willem van Kooten
“Ik ben ambassadeur geworden omdat ik dat voor Bart wil doen. Bart en ik kenden elkaar goed en hebben menig keer samen met veel plezier gegolfd. Ik heb hem zelf geïntroduceerd in deze sport; hij was er overigens behoorlijk goed in!”