Cartoon BART

LIKE ONS, VOLG ONS, LINK MET ONS!

Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels bij het starten van hun eigen bedrijf!

UITNODIGING Dragons Den Onbeperkt aan de Slag

02 Uitnodiging_Dragons Den 22-nov 2016

We praten veel met elkaar over sociaal ondernemerschap en het in dienst nemen van mensen met een beperking door sociaal ondernemers. Maar waar zijn die ondernemers die zelf het heft in handen nemen of hebben genomen? Die door intrinsieke motivatie of door de combinatie van werklust en wellicht lastig lijf de beslissing nemen om zelfstandig te worden?

Onbeperkt aan de Slag wil een einde maken aan de lastige positie van werkzoekenden op de arbeidsmarkt. Maar daarbij wil zij niet de ondernemer met een arbeidsbeperking vergeten en deze op basis van zijn of haar kwaliteiten ook eens naar voren halen. Daarom organiseert Onbeperkt aan de Slag op 22 november tijdens het Onbeperkt aan het Werk event samen met WSP Utrecht-Midden, de regiopartners en ondersteund door de Bart de Graaff Foundation een Dragons Den voor deze (startende of al gevestigde) ondernemers.

Op deze Dragons Den, naar voorbeeld van de bestaande Dragons Den, kunnen ondernemers die al zijn begonnen of gaan beginnen hun idee pitchen aan een deskundige jury. Deze jury kiest uit de inzendingen een aantal ideeën. Deze ondernemers of beginnende ondernemers worden uitgenodigd om op 22 november hun idee te pitchen aan een deskundige jury met daarin o.a. Aart van der Gaag, landelijk voorzitter 100.000 banen en Mirjam de Graaff van de Bart de Graaff Foundation.

En natuurlijk is er te winnen: VNO NCW heeft een totaalbedrag van 20.000 euro ter beschikking gesteld! Iedereen die komt pitchen ontvangt sowieso een prijs! Bovendien zitten er bedrijven in de zaal dus wie weet wat daar nog uitkomt! Zet je idee dus op een A4tje en stuur het naar info@onbeperktaandeslag.nl met daarbij de vermelding Dragons Den 22 november. Alles mag! Denk er wel aan voor 15 november je idee in te sturen!

Verkorte info
Wat:
Dragons Den
Wanneer: 22 november 2016 van 17.00 – 19.00
Voor wie: Startende of bestaande ondernemers met een arbeidsbeperking
Opbrengst: Een leuk bedrag om je idee uit te voeren
Doen: zet je idee/pitch op papier en stuur die die voor 15 november naar info@onbeperktaandeslag.nl ovv Dragons Den 22 november 2016