Cartoon BART

LIKE ONS, VOLG ONS, LINK MET ONS!

Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels bij het starten van hun eigen bedrijf!

BARTS MEDIA RUN OP 21 MEI 2017

 

BMR

Op zondag 21 mei vindt de eerste editie van Barts Media Run plaats op het Mediapark in Hilversum. Om 10:00 uur begint deze fantastische dag met een kidsrun en om 12:00 uur met de warming-up voor de 5 en de 10 kilometer. Inschrijven kan via:https://inschrijven.nl/idealformulier?id=2017052150563&ag=j&tl=nl

De Barts Media Run zal in zijn geheel over het MediaPark lopen. Het Media Park is het terrein in Hilversum waar televisie- en radioproducties worden gemaakt. Je loopt dan ook door de studio’s waar je favoriete programma’s worden gemaakt en muzikaal zal het je deze dag aan niets ontbreken.

Je kan meedoen met verschillende runs! Het maakt ons niet uit hoe je het parcours aflegt. Met of zonder hulp, lopend, kruipend, hinkelend, slepend, rollend op je hoofd of op je buik. Het maakt niet uit, als je op de een of andere manier maar over de eindstreep weet te komen!

Een Media Run zonder entertainment bestaat natuurlijk niet. Naast de bekende Nederlanders die met de Run zullen meelopen (je kan op je eigen BN’er bieden om samen met jou de Run te lopen) zit je als deelnemer midden in het Mekka der Entertainment!

Wil jij meer weten? Ga snel naar www.bartsmediarun.nl