Zoektocht naar nieuwe Bikkels bijna van start!

Zoektocht naar nieuwe Bikkels bijna van start!

Grote boodschap!

De zoektocht naar nieuwe Bikkels voor de Bart de Graaff Foundation (BGF) gaat woensdag 25 mei a.s. officieel van start. Met de slogan: “Ben jij mank, krom, mislukt van binnen of scheel? Kan je niet zien, hangt je arm of hoor je niet zo veel? Heb er schijt aan, begin je eigen bedrijf!” roepen wij jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking op zich aan te melden.

Wat is het doel?
De Bart de Graaff Foundation zoekt Bikkels, jonge mensen met lichamelijke beperking, die een eigen bedrijf willen starten. Mensen zoals Bart de Graaff! Eigenzinnige en daadkrachtige mensen die een zelfstandige, onafhankelijke toekomst willen en hun beperking beschouwen als kracht. De Bart de Graaff Foundation begeleidt haar Bikkels persoonlijk en met behulp van Mentorbedrijven. We bieden ondersteuning op alle gebieden die nodig zijn om een succesvol bedrijf te starten, o.a. door middel van coaching, exposure en een startkapitaal.

Start Bikkelwerfcampagne op de Supportbeurs te Utrecht
De inschrijving voor kandidaat-Bikkels zal officieel starten op 25 mei. Wij openen dit jaar de Bikkelwerfcampagne op de Supportbeurs in Utrecht. Ook via onze website en op social media zullen wij onze boodschap verspreiden. De inschrijving sluit op 11 september. Daarna volgt de selectieprocedure, die leidt tot de presentatie van de Bikkels die wij met ingang van 1 november, de start van het nieuwe Bikkeljaar, gaan ondersteunen.

Ben jij of ken jij een Bikkel?!
Met uw hulp kunnen wij het leven van Bikkels veranderen. Daarom vragen wij u graag onze grote boodschap te verspreiden onder uw doelgroep, in de periode tussen 25 mei en 11 september a.s. En ben jij toevallig onze nieuwe Bikkel en wil jij je aanmelden? Ga dan naar het aanmeldformulier!

 

 

 

Gerelateerd nieuws

Onbeperkt aan de Slag helpt onze Bikkels!

Onbeperkt Aan De Slag heeft na 20 jaar het operationele gedeelte van ons overgenomen. Het was tijd voor een frisse…

lees meer

een TON voor golfer Ronald Boef!!

WAT EEN INITIATIEF, WAT BEDRAG!! Ronald Boef. Een bikkel met -naar eigen zeggen- een dubbele handicap; een golfhandicap van 20…

lees meer