SLTN stelt nieuwe Dell laptops aan Foundation beschikbaar

SLTN stelt nieuwe Dell laptops aan Foundation beschikbaar

PERSBERICHT – Hilversum, 12 juli 2016

Op maandag 11 juli j.l. heeft SLTN Inter Access (SLTN) 17 nieuwe laptops overhandigt aan de Bart de Graaff Foundation (BGF).  Het doel van de BGF is om alle laptops in te zetten voor de Bikkels die dit jaar hun eigen bedrijf starten (17 Bikkels – 17 laptops). De laptops worden door BGF namens SLTN aan de Bikkels beschikbaar gesteld. Wanneer er een laptop overblijft, dan zal deze binnen de stichting ingezet worden of gereserveerd worden voor een Bikkel van volgend jaar.

“Als onderneming is er niets leukers om op deze wijze “starters met een achterstand” te kunnen ondersteunen. Wij wensen alle Bikkels enorm veel succes met de uitdaging hun start-up zo goed mogelijk van de grond te krijgen”, aldus Eugene Tuijnman, CEO SLTN Inter Access. “Dankzij de uitstekende business relatie tussen SLTN en DELL konden we de Bart de Graaff Foundation en de Bikkels een helpende hand toesteken!”

Over de Bart de Graaff Foundation
De Bart de Graaff Foundation helpt jongeren die ondanks hun lichamelijke beperking een niet te stuiten ambitie hebben om op een eigenzinnige en gedurfde manier hun eigen bedrijf te starten. Samen met mentorbedrijven worden de ondernemers gesteund middels coaching, promotie, (financieel) advies, ondersteuning bij het werven van sponsoren en al het andere dat nodig is om de projecten te laten slagen.

“Wij helpen Bikkels, jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking, met het starten van hun eigen bedrijf. Dankzij de Bart de Graaff Foundation zijn Bikkels in staat om zoveel mogelijk zelfstandig in hun eigen levensbehoefte te voorzien.”

Mentorbedrijven zetten kennis en ervaring van hun medewerkers in om Bikkels te begeleiden. Ook voorzien zij in een startkapitaal voor de Bikkel. Dit jaar starten 17 Bikkels hun eigen bedrijf. Velen zijn klaar met het schrijven van hun ondernemingsplan dus de eerste bedrijfsopeningen van dit jaar staan in de agenda.

Over SLTN Inter Access
SLTN Inter Access ontzorgt ICT. Met specialisaties zoals; architectuur, integratie- en migratie projecten, managed services, cloud diensten, application services en detachering is SLTN Inter Access bij uitstek uw partner in ICT.  Alle door SLTN Inter Access geleverde diensten kenmerken zich door Kwaliteit, Passie en Innovatie.

SLTN Inter Access is één van de grotere niet- beursgenoteerde ondernemingen met ruim 700 hoog opgeleide en ervaren medewerkers, en heeft ruim 1.400 nationale en internationale klanten verdeeld over de primaire segmenten education, finance, government en healthcare. Daarnaast heeft SLTN Inter Access de hoogste levels van partnerships met ’s werelds meest gerenommeerde ICT fabrikanten.

Onze dank is groot
Namens onze Bikkels, maar ook namens het bestuur en de medewerkers van de Bart de Graaff Foundation, willen wij SLTN Inter Access hartelijk danken voor deze gulle donatie, namelijk 17 nieuwe Dell laptops. Onze dank is groot, heel groot!

SLTN Inter Access

Van links naar rechts: Peter Jan Smit (BGF), Fred van Wunnik (SLTN), Erwin Vroom (BGF), Mirjam de Graaff (BGF),
Eugene Tuijnman (SLTN) en Jeffrey Laheij (SLTN).

Gerelateerd nieuws

Onbeperkt aan de Slag helpt onze Bikkels!

Onbeperkt Aan De Slag heeft na 20 jaar het operationele gedeelte van ons overgenomen. Het was tijd voor een frisse…

lees meer

een TON voor golfer Ronald Boef!!

WAT EEN INITIATIEF, WAT BEDRAG!! Ronald Boef. Een bikkel met -naar eigen zeggen- een dubbele handicap; een golfhandicap van 20…

lees meer