SLS rally 2016 van start!

SLS rally 2016 van start!

De 53e editie van de SLS rally wordt verreden vanaf vandaag t/m zondag 4 september 2016, en start vanuit het Belgische Spa, aan de rand van het beroemde circuit Spa- Francorchamps. 

Tijdens de komende SLS Classic legt een meereizende filmploeg de leukste en belangrijkste momenten vast. Met deze film, die wordt gesponsord door ons Mentorbedrijf BDO, wil de organisatie de activiteiten van de Bart de Graaff Foundation onder de aandacht brengen.

Onder de deelnemers van de SLS Classic is Peter Jan Smit, adviseur van de Bart de Graaff Foundation terug te vinden. Een ervaren rijder met een passie voor auto’s en rally rijden. Maar er rijdt ook een Bikkel mee: Gerard de Nooij. Hij durft het aan om ondanks zijn handicap de uitdaging van de SLS aan te gaan. Natuurlijk met een aangepaste auto, maar zonder enige rallyervaring. De verrichtingen van Gerard en zijn navigator Marieke worden gevolgd tijdens de SLS. Want naast deelnemer is hij tijdens de rally ook ondernemer en netwerker en een levende reclamezuil voor de Bart de Graaff Foundation.

Om het werk van de Bart de Graaff Foundation een heel klein beetje te steunen worden genummerde loyaliteitsstickers, onder de deelnemers, verkocht voor € 25 per stuk. De opbrengst gaat rechtstreeks naar onze Foundation. Op zaterdagavond wordt onder de kopers van de stickers een prachtig Bart-kunstwerk verloot door onze eigen rallynotaris Ed Bijster.

Wij wensen Peter Jan, Gerard, zijn vriendin en uiteraard alle overige deelnemers heel veel succes en plezier!

SLS rally Sticker

 

Gerelateerd nieuws

Onbeperkt aan de Slag helpt onze Bikkels!

Onbeperkt Aan De Slag heeft na 20 jaar het operationele gedeelte van ons overgenomen. Het was tijd voor een frisse…

lees meer

een TON voor golfer Ronald Boef!!

WAT EEN INITIATIEF, WAT BEDRAG!! Ronald Boef. Een bikkel met -naar eigen zeggen- een dubbele handicap; een golfhandicap van 20…

lees meer