R.I.P. Bikkel Bor Verkroost

R.I.P. Bikkel Bor Verkroost

Op zaterdag 25 juni is Bor, op zijn eigen manier, weg gegaan van ons.

Bor was één van de eerste Bikkels van de Bart de Graaff Foundation. Gebukt onder de vlinderziekte, die hem afhankelijk maakte van een rolstoel, hem huidkanker bezorgde op verschillende plekken en zijn handen inkapselde, probeerde hij nog wel te doen wat hij kon. Hij wilde graag mensen helpen met gamen, want dat kon hij goed en hij vond het leuk om voor anderen problemen op te lossen. Door ons is hij in contact gekomen met John de Mol die hem een prachtige computer heeft geschonken en hem een baan heeft aangeboden bij zijn gameplatform. Bor kreeg zijn eigen column om zoveel mogelijk mensen te bereiken….. Hij genoot van alle aandacht en belangstelling. Bor was goed in het vertellen van mooie en krachtige verhalen wat hij dan ook vaak deed op Facebook of andere social media.

Steeds vaker kreeg Bor aandacht van de media en daardoor besloot hij om een film te maken over zijn eenzame en ingewikkelde leven. De film kwam er en Bor was dolgelukkig maar zijn lichaam begon steeds meer tegen te stribbelen.

Vol bewondering heb ik altijd naar je gekeken……waar haalde jij de kracht vandaan om te blijven vechten? Vechten tegen die vreselijke ziekte die je niet kon overwinnen! Bor, je bent een mooi mens die echt alles uit zijn leven gehaald heeft. Voor ons ben, en blijf je, altijd een echte Bikkel!! Bij ons zal je nooit vergeten worden.

Liefs Mirjam de Graaff

 

Namens de medewerkers en het bestuur van de Bart de Graaff Foundation willen wij familie, vrienden en bekenden van Bor veel sterkte wensen met dit grote verlies. 

Bor party

Gerelateerd nieuws

Onbeperkt aan de Slag helpt onze Bikkels!

Onbeperkt Aan De Slag heeft na 20 jaar het operationele gedeelte van ons overgenomen. Het was tijd voor een frisse…

lees meer

een TON voor golfer Ronald Boef!!

WAT EEN INITIATIEF, WAT BEDRAG!! Ronald Boef. Een bikkel met -naar eigen zeggen- een dubbele handicap; een golfhandicap van 20…

lees meer