Prijswinnaars na JZHMH bekend!

Prijswinnaars na JZHMH bekend!

Eind april kon je onze uitzending van ‘Je Zal Het Maar Hebben’ zien op BNN. In deze aflevering stonden onze Bikkels Anna en Robin centraal. Anna is blind en is gestart met haar bedrijf Praktijk Dierbewust en Robin mist een onderbeen en geeft o.a. Personal Training & Bootcamp lessen. Voor het eerst konden kijkers kans maken op één Bikkelprijs van deze twee bijzondere mensen. Er zijn uiteindelijk drie winnaars gekozen!

Na de uitzending werden we overspoeld met mailtjes! Het werd voor beiden dan ook een moeilijke keuze om een winnaar te kiezen. Anna koos Annelie Storm uit voor een natuurgeneeskundig consult voor haar kat met een ‘wildplas-hobby’. En Robin koos twee winnaars namelijk Sterre Booij en Ingrid Splinter. Ingrid is overigens moeder van Niels en heeft deze prijs voor haar zoon gewonnen. Niels is 23 jaar en heeft al ruim 10 jaar epilepsie, waardoor sporten voor hem erg lastig is gebleken. Zij hoopt dat een PT bij Robin hierin verandering gaat brengen.
Zowel Anna als Robin hebben al contact gehad met de prijswinnaars en zullen op korte termijn aan de slag gaan.
We wensen allen heel veel plezier en succes!

 

Gerelateerd nieuws

Onbeperkt aan de Slag helpt onze Bikkels!

Onbeperkt Aan De Slag heeft na 20 jaar het operationele gedeelte van ons overgenomen. Het was tijd voor een frisse…

lees meer

een TON voor golfer Ronald Boef!!

WAT EEN INITIATIEF, WAT BEDRAG!! Ronald Boef. Een bikkel met -naar eigen zeggen- een dubbele handicap; een golfhandicap van 20…

lees meer