Q-logic kiest ons als goed doel!

Q-logic kiest ons als goed doel!

Soms he, dan kom je ineens echte engeltjes op aarde tegen.

‘Zelfs’ in t bedrijfsleven! Neem nou Q-logic! Q-logic is onderscheidend en het eerste recruitmentbureau dat werkt vanuit de coöperatieve gedachte. Dit is wezenlijk anders dan andere organisatievormen omdat de consultants stuk voor stuk ondernemend zijn. Bureaubreed komt dat tot uiting in een gedreven werksfeer met passievolle en getalenteerde consultants met een hoog gehalte aan werkgeluk. Zo, dat was de reclame. 😉

Maar nu het mooiste: iedere consultant levert een klein stukkie in per verdiende euro. Dat geld gaat een goede doelen pot in en één keer per jaar stemmen ze welk goed doel dat jaar de gelukkige is. Gaaf toch? Moeten jullie raden wie de cheque dit jaar in ontvangst mocht nemen.. nou?? Juist! Dank lieve Rob Litjens en Mirjam van Mameren voor het overhandigen van de cheque met dit geweldige bedrag, namens mn zus Mirjam en iedereen bij de Bart De Graaff Foundation. Kus, Bart.

Gerelateerd nieuws

Mentor zijn is het leukste wat er is!

Durf, Doe, Reageer of Tag  Stel je voor, je hebt een geweldig idee voor een eigen bedrijf, waarbij je zelf je tijd…

lees meer

Bikkelwerf campagne 2018-2019 van start!

Onze ondernemers zijn echte bikkels! Word jij ook een Bikkel? Wil jij ook een eigen bedrijf starten maar loop je…

lees meer