Q-logic kiest ons als goed doel!

Q-logic kiest ons als goed doel!

Soms he, dan kom je ineens echte engeltjes op aarde tegen.

‘Zelfs’ in t bedrijfsleven! Neem nou Q-logic! Q-logic is onderscheidend en het eerste recruitmentbureau dat werkt vanuit de coöperatieve gedachte. Dit is wezenlijk anders dan andere organisatievormen omdat de consultants stuk voor stuk ondernemend zijn. Bureaubreed komt dat tot uiting in een gedreven werksfeer met passievolle en getalenteerde consultants met een hoog gehalte aan werkgeluk. Zo, dat was de reclame. 😉

Maar nu het mooiste: iedere consultant levert een klein stukkie in per verdiende euro. Dat geld gaat een goede doelen pot in en één keer per jaar stemmen ze welk goed doel dat jaar de gelukkige is. Gaaf toch? Moeten jullie raden wie de cheque dit jaar in ontvangst mocht nemen.. nou?? Juist! Dank lieve Rob Litjens en Mirjam van Mameren voor het overhandigen van de cheque met dit geweldige bedrag, namens mn zus Mirjam en iedereen bij de Bart De Graaff Foundation. Kus, Bart.

Gerelateerd nieuws

Wij bedanken de jongens van Vlagtwedde!

Als echte helden werden ze onthaald, de jongens van Vlagtweddde. En terecht!! 48 uur (!) op de tandem voor het goede…

lees meer

De Driessen Foundation draagt bij aan het werkgeluk van onze Bikkels!

De Driessen Groep draagt al 25 jaar bij aan het werkgeluk van zoveel mogelijk mensen en organisaties. De onderliggende stichting,…

lees meer