De bikkel-camper

De bikkel-camper

Steun al reizend onze bikkels

Wil je op een bijzondere manier onze bikkels steunen? Dat kan met Goboony!

Bij Goboony kun je een camper huren waarmee je op reis kunt gaan en tegelijkertijd onze bikkels kunt steunen. De volledige opbrengst van deze camper gaat namelijk naar de Bikkels.

De Bikkel-camper is een leuke Volkswagen Westfalia T3, waarmee je met z’n 2-en of als klein gezinnetje heel goed op reis kan. Het is een vintage camper, dus je moet van avontuur houden. Maar hij is voorzien van de juiste basics en rijdt als een zonnetje! Beschouw hem als een luxe tent op wielen!

Bekijk en boek hem hier https://www.goboony.nl/bart

Goboony

Veel van de campers in Nederland staan het grootste gedeelte van het jaar stil. Dit is natuurlijk zonde en daarom komt Goboony met de oplossing. Op de website van Goboony kun je gemakkelijk je camper huren en verhuren. Zo gaan we samen verspilling tegen en delen we de vrijheid!

Op de website vind je tussen het grote aanbod campers de camper die geschikt is voor de reis die je wilt gaan maken. Je komt rechtstreeks in contact met de verhuurder en zo kun je makkelijk afspraken maken over het ophalen van de camper en andere zaken. Al het papierwerk wordt geregeld door Goboony en zo kun je zorgeloos beginnen aan jouw droomreis!

Gerelateerd nieuws

Wij bedanken de jongens van Vlagtwedde!

Als echte helden werden ze onthaald, de jongens van Vlagtweddde. En terecht!! 48 uur (!) op de tandem voor het goede…

lees meer

De Driessen Foundation draagt bij aan het werkgeluk van onze Bikkels!

De Driessen Groep draagt al 25 jaar bij aan het werkgeluk van zoveel mogelijk mensen en organisaties. De onderliggende stichting,…

lees meer