Barts Media Run 21 mei

Barts Media Run 21 mei

De allereerste Barts Media Run over het Mediapark is al snel. Op 21 mei om 12 uur starten we met de warming-up voor 5 en 10 kilometer hardlopen over de straten, door de studio’s en langs de decors van het Mediapark. Om 10 uur start de warming up voor de kids-run. De opbrengst van de run is voor de Bart de Graaff Foundation zodat we nog meer Bikkels kunnen helpen bij het starten van hun eigen bedrijf. Wij hebben er ontzettend veel zin in. Wil je nog inschrijven? Dat kan via Inschrijven

Gerelateerd nieuws

Luuk Hoevenaars, bedankt!

Mogen wij even Luuk Hoevenaars in ‘t zonnetje zetten? Een aantal jaren geleden heeft hij een expo georganiseerd, waar het…

lees meer

Charity Dinner in Kasteel Rhoon

Op zaterdag 3 februari 2018 is er voor de achtste keer een Charity Dinner door Rotaryclub Rhoon Barendrecht georganiseerd. De…

lees meer