Barts Media Run 21 mei

Barts Media Run 21 mei

De allereerste Barts Media Run over het Mediapark is al snel. Op 21 mei om 12 uur starten we met de warming-up voor 5 en 10 kilometer hardlopen over de straten, door de studio’s en langs de decors van het Mediapark. Om 10 uur start de warming up voor de kids-run. De opbrengst van de run is voor de Bart de Graaff Foundation zodat we nog meer Bikkels kunnen helpen bij het starten van hun eigen bedrijf. Wij hebben er ontzettend veel zin in. Wil je nog inschrijven? Dat kan via Inschrijven

Gerelateerd nieuws

GANDA BEDANKT!

Vandaag is onze nieuwe website live gegaan en daar zijn we supertrots op! We willen een toegankelijke website waarop we…

lees meer

JZHMH met onze Bikkels Amy en Yvette

Vanavond 16 mei om 21:45 uur is er weer de speciale aflevering van JZHMH over de Bikkels van de Bart…

lees meer