Barts Media Run 21 mei

Barts Media Run 21 mei

De allereerste Barts Media Run over het Mediapark is al snel. Op 21 mei om 12 uur starten we met de warming-up voor 5 en 10 kilometer hardlopen over de straten, door de studio’s en langs de decors van het Mediapark. Om 10 uur start de warming up voor de kids-run. De opbrengst van de run is voor de Bart de Graaff Foundation zodat we nog meer Bikkels kunnen helpen bij het starten van hun eigen bedrijf. Wij hebben er ontzettend veel zin in. Wil je nog inschrijven? Dat kan via Inschrijven

Gerelateerd nieuws

Charity Dinner in Kasteel Rhoon

De Rotary in Rhoon organiseert hun jaarlijkse Charity Dinner in Kasteel Rhoon. De opbrengst doneren zij aan de Bart de…

lees meer

Eurofins doneert 50.000 euro

Mirjam de Graaff en Peter Jan Smit nemen een cheque van EUR 50.000 in ontvangst van Erikjan van Huet Lindeman,…

lees meer