Bart de Graaff Foundation op de Vakantiebeurs

Bart de Graaff Foundation op de Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs is een beurs die gehouden wordt in de Jaarbeurs in Utrecht van 10 t/m 15 januari 2017. Dit jaar is de Bart de Graaff Foundation aanwezig met een stand die geheel kosteloos beschikbaar is gesteld door mentorbedrijf Jaarbeurs. We staan er met een gloednieuwe Porsche van sponsor Hertz om onze SMS&WIN-actie te promoten.

Op dinsdag 10 januari was er een speciale vakdag voor mensen uit de toeristen- en/of reisbranche. De overige dagen werden druk bezocht door consumenten die zich willen oriënteren, een vakantie willen boeken of een dagje uit wilden tijdens deze koude, winterse dagen. De deelnemers waren onder andere reisorganisaties, VVV’s van Nederlandse steden, toeristenbureaus van buitenlandse landen, campings en verzekeraars. Zij gaven persoonlijke informatie en/of folders over vele bestemmingen en reismogelijkheden.

Ook de Bart de Graaff Foundation stond op de Vakantiebeurs en wat hebben we genoten van dit stoere avontuur! Honderden mensen deden mee aan onze SMS&WIN-actie! We kregen mooie donaties en de mogelijkheid om onze stichting onder de aandacht te brengen. We gaven informatie aan potentiële Bikkels, spraken bijzondere mensen en mochten 5 dagen lang genieten van een geweldige vakantiesfeer.

We willen de Jaarbeurs en Hertz super bedanken voor het beschikbaar stellen van onze stand en de Porsche. Uiteraard bedanken wij al onze bezoekers voor de deelname aan de SMS&WIN-actie. Dankzij jullie steun kunnen wij Bikkels (jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking), begeleiden bij het opzetten van een eigen bedrijf én maken jullie kans op een weekend rijden in een gloednieuwe Porsche!

De SMS&WIN-actie is nog niet afgelopen dus volg ons op Facebook en/of Twitter.

Ansichtkaart vanaf de vakantiebeurs

Gerelateerd nieuws

Mentor zijn is het leukste wat er is!

Durf, Doe, Reageer of Tag  Stel je voor, je hebt een geweldig idee voor een eigen bedrijf, waarbij je zelf je tijd…

lees meer

Q-logic kiest ons als goed doel!

Soms he, dan kom je ineens echte engeltjes op aarde tegen. ‘Zelfs’ in t bedrijfsleven! Neem nou Q-logic! Q-logic is…

lees meer