Samenwerking met Zorg én Perspectief (ZéP) bekrachtigd

Samenwerking met Zorg én Perspectief (ZéP) bekrachtigd

Afgelopen week zijn we op bezoek geweest bij Bert Kuipers en Wendy van Hal van Zorg én Perspectief (ZéP) in Amsterdam. We gingen langs om de samenwerking tussen ZéP en de Bart de Graaff Foundation te bekrachtigen met onze speciale Bart de Graaff vaas. Beide partijen verwachten veel van de samenwerking. ZéP heeft als doelstelling: meer maatschappelijke participatie van jongeren met een chronische aandoening. Wij begeleiden jongeren met een lichamelijk beperking bij het starten van hun eigen bedrijf en dat is een prachtige invulling van die doelstelling. ZéP ondersteunt de Bart de Graaff Foundation met kennis, ervaring, middelen en een groot netwerk!

Gerelateerd nieuws

Luuk Hoevenaars, bedankt!

Mogen wij even Luuk Hoevenaars in ‘t zonnetje zetten? Een aantal jaren geleden heeft hij een expo georganiseerd, waar het…

lees meer

Charity Dinner in Kasteel Rhoon

Op zaterdag 3 februari 2018 is er voor de achtste keer een Charity Dinner door Rotaryclub Rhoon Barendrecht georganiseerd. De…

lees meer