Samenwerking met Zorg én Perspectief (ZéP) bekrachtigd

Samenwerking met Zorg én Perspectief (ZéP) bekrachtigd

Afgelopen week zijn we op bezoek geweest bij Bert Kuipers en Wendy van Hal van Zorg én Perspectief (ZéP) in Amsterdam. We gingen langs om de samenwerking tussen ZéP en de Bart de Graaff Foundation te bekrachtigen met onze speciale Bart de Graaff vaas. Beide partijen verwachten veel van de samenwerking. ZéP heeft als doelstelling: meer maatschappelijke participatie van jongeren met een chronische aandoening. Wij begeleiden jongeren met een lichamelijk beperking bij het starten van hun eigen bedrijf en dat is een prachtige invulling van die doelstelling. ZéP ondersteunt de Bart de Graaff Foundation met kennis, ervaring, middelen en een groot netwerk!

Gerelateerd nieuws

JZHMH met onze Bikkels Amy en Yvette

Vanavond 16 mei om 21:45 uur is er weer de speciale aflevering van JZHMH over de Bikkels van de Bart…

lees meer

Barts Media Run 21 mei

De allereerste Barts Media Run over het Mediapark is al snel. Op 21 mei om 12 uur starten we met…

lees meer