Sponsoren Barts Bikkel Gala 2014

Sponsoren Barts Bikkel Gala 2014

De organisatie van Barts Bikkel Gala 2014 wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal belangrijke sponsoren. Sponsoren zijn onmisbaar voor de Bart de Graaff Foundation. Wij waarderen hun steun enorm en als blijk van waardering stellen wij ze graag aan u voor.

 

TW Steel
Deze Nederlandse fabrikant van uurwerken produceert prachtige polshorloges. TW Steel heeft zijn hoofdkantoor in Nederland en wereldwijd bijna 100 werknemers in dienst. De eerste TW Steel horloges die op de markt werden gebracht kenden oversized design, maar inmiddels zijn er ook series verkrijgbaar in andere modellen. De TW Steel dames- en herenhorloges worden in uiteenlopende prijsklassen gemaakt, voor elk budget is er dus een prachtig TW Steel horloge beschikbaar! TW Steel steunt de Bart de Graaff Foundation door (gratis!) een supergaaf horloge aan te bieden voor Barts Bikkel Veiling.

Regardz
Midden in Nederland ligt de Eenhoorn; een congreslocatie die zich uitstekend leent voor uiteenlopende bijeenkomsten: van kort overleg, brainstorm of vergadering tot congres, evenement of receptie. De unieke Rondeelzaal kan 350 mensen plaatsen en de 28 andere zalen van verschillend formaat bieden alles wat een vergadering nodig heeft: van gratis Wi-Fi en goede koffie tot vakkundig personeel en uitstekende catering. Vergaderlocatie Eenhoorn Amersfoort heeft flexwerkplekken en MeetingXS voor zzp-ers en reizigers die tijd moeten overbruggen  Natuurlijk is de Eenhoorn volledig voorzien van alle moderne middelen voor werk of vergadering. Wat er ook georganiseerd wordt, een congres of een meeting: alles staat klaar. Regardz  helpt de Bart de Graaff Foundation door meerdere keren per jaar een vergaderruimte te faciliteren voor de organisatie van het gala. Uiteraard met een heerlijk kopje koffie erbij!

Allerleileuks.nl
Allerleileuks.nl is een webshop voor betaalbare originele hobbymaterialen en decoratie in vintage stijl. Een groot assortiment vintage hobbymaterialen, nostalgische decoratie en woonaccessoires, zijn bij ons te koop. Van houten klossen tot kraft labels, brocante kant, touw, camees, vintage plaatjes, bedels, miniatuurtjes, gehaakte accessoires, en nog veel meer. Veelal in sfeervolle nostalgische stijl met een knipoog naar vroeger. Wij leveren voornamelijk aan particulieren en kleine webshops. Kleine afnames en lage prijzen. Verder staat onze site vol met originele ideeën en inspiratie waar u zelf mee aan de slag kunt gaan. Allerleileuks.nl doneerde aan de Bart de Graaff Foundation 50 kunststof metallook sleutels die wij gebruiken voor Barts Bikkel Gala 2014!

Reprotex
Reprotex handelt in relatiegeschenken en promotionele textiel. Van de bekende balpen met opdruk tot een luxe Parker set met lasergravure, van een T-shirt met zeefdruk tot custom made sportkleding of werkkleding, van een bedrukte golfbal  tot een gehele golfset, golfkleding en toebehoren. Uiteraard hebben wij ook in ons assortiment kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Wij verzorgen en begeleiden het gehele proces van aanvraag tot en met de aflevering. Rond kerst verstuurde de Bart de Graaff Foundation dubbelzijdig bedrukte opblaasbare kerstballen binnen haar netwerk. Deze bijzondere kerstballen werden geleverd werden door Reprotex, waarvan één zijde geheel kosteloos gedrukt werd!

CTB
CTB is een toonaangevende ICT dienstverlener in Nederland. In het uitzendsegment biedt CTB een totaaloplossing die de volledige bedrijfsprocessen ondersteunt. Voor projectmatig werkende bedrijven biedt CTB standaard oplossingen voor ondersteuning van commerciële processen, klantportalen en projectmanagement. Daarnaast biedt CTB in heel Nederland fullservice dienstverlening gericht op salarisverwerking en HRM-processen.  Ons doel is de bedrijfsprocessen van klanten aantoonbaar te verbeteren door het combineren van branche- en technologische kennis. CTB biedt de Bart de Graaff Foundation onder andere facilitaire ondersteuning. Voor Barts Bikkel Gala 2014 hebben zij alle uitnodigingen binnen ons netwerk verstuurd!

Triggered Emotions
Triggered Emotions is een organisatie die wenskaarten en creatieve verpakkingen ontwikkeld voor o.a. Hallmark en Greetz. Wij hebben een eigen fabriek in China waar materiaal gefabriceerd wordt, het bedenken en uitwerken van de ideeën vindt plaats in Nederland. Wij passen microtechnologie toe aan bestaande producten om zo meer waarde aan het product te geven. Enkele voorbeelden zijn: wenskaarten met geluid én licht. Mailingen in de vorm van persoonlijke kaarten , agenda’s en  verpakkingen. Triggered Emotions heeft de Bart de Graaff Foundation geweldig gesponsord in het vervaardigen van de uitnodiging voor Barts Bikkel Gala 2014. Zowel het voorbereidende proces, het vervaardigen van het drukwerk als mede het plaatsen van licht en geluid hebben zij voor hun rekening genomen!

De heer Ebbers, een man van goud
De Bart de Graaff Foundation was eind 2013 op zoek naar een hemelpoort voor Barts Bikkel Gala 2014. Best een lastige klus, aangezien wij allen nog niet eerder een hemelpoort van dichtbij hadden gezien. Aan onze zoektocht kwam een einde toen we  een advertentie op Marktplaats zagen staan. Wij kwamen in contact met de heer Ebbers uit Tolkamer. Een particulier uit Tolkamer die een, met de hand vervaardigde, rozenboog te koop had staan. Geheel kosteloos heeft hij ons een gloedje nieuwe rozenboog geschonken, die wij vervolgens gedoopt hebben tot hemelpoort!

BNN
BNN (Bart’s Neverending Network) is een publieke omroep in Nederland, opgericht op 15 augustus 1997, die zich vooral richt op de doelgroepen jongeren en jongvolwassenen. Per 1 januari 2014 is BNN gefuseerd met de VARA. Samen zijn zij de omroepvereniging BNNVARA. Maar wees gerust, ze maken gewoon de programma’s die jij gewend bent!  Met BNN deelt de Bart de Graaff Foundation uiteraard de B van Bart, zonder wie geen van beide organisaties bestaan zouden hebben. Zij helpen de Bart de Graaff Foundation op onnoemlijk veel gebieden. Voor de kick-off van Barts Bikkel Gala 2014 hebben zij de studio van Spuiten en Slikken geheel vrijblijvend aan ons beschikbaar gesteld en ook van de vergaderruimtes mogen wij gebruik maken!

Social Media Helden
Social Media Helden beheert sociale media uit naam van de klant omdat hij/zij daar zelf niet de tijd of expertise voor heeft. Of je nu een bekende Nederlander of bedrijf bent, je volgers zijn nodig voor je succes. Social media is één van de manieren om in contact te blijven met je fans of klanten. Het lijkt wel de gewone wereld. Je maakt vrienden door geïntroduceerd te worden door één of meer andere vrienden. Als je dan ook nog leuke dingen gaat doen, nodigen anderen hun vrienden ook uit en zo ontstaat een vriendenkring. Dit kost tijd! Het vergt persoonlijke aandacht, een verjaardagskaartje, samen iets leuks deelnemen, ervaringen delen, enz. Social Media Helden ondersteunt Bart en de Bart de Graaff Foundation bij het adviseren over en onderhouden van Facebook!

Avado Concepts
Voor ons is Daniël al drie jaar een betrouwbare en professionele full service specialist op het gebied van post, pakketten, alle soorten drukwerk en fulfilment diensten. Al heel wat drukwerk is er voor ons geleverd, zo ook voor Barts Bikkel Gala. De kerstkaarten en de enveloppen zijn tegen een hele scherpe prijs voor ons gedrukt!

100%NL
Tot slot één van onze nieuwste sponsoren; 100%NL. 100% NL is een Nederlandse commerciële radiozender die sinds 8 juli 2006 landelijk op FM uitzendt en draait zo goed als uitsluitend Nederlandse producten. Tevens geven zij het 100%NL Magazine uit. Een tijdschrift gericht op de ‘gewone relaxte’ vrouw/man. In het blad komen onderwerpen als entertainment (interviews en items rondom bekende Nederlanders), positieve feel good verhalen van ‘gewone’ mensen, reportages, mode, beauty, lifestyle, wonen, kinderen, fotoreportages en colums naar voren. De kernwaarden van het blad zijn: sympathiek, vertrouwd, herkenbaar, toegankelijk, leuk en Nederlands.
100%NL helpt de Bart de Graaff Foundation met de organisatie van het gala!

Modderkolk
Modderkolk Grafische Projecten is al jarenlang thuis in drukwerk en drukwerkbemiddeling. Het ervaren team bemiddelt graag op het gebied van ontwerpen, drukken, afwerken en verspreiden. Het begint met een goed ontwerp. Vervolgens zoeken zij een geschikte drukker binnen het uitgebreide netwerk. En tot slot zorgen zij ervoor dat het drukwerk op de plek komt waar u het wilt hebben. Het drukwerk voldoet aan de allerhoogste eisen. Waarom zelf gaan modderen als Modderkolk Grafische Projecten het voor u kunnen regelen? Voor Barts Bikkel Gala drukken zij de veilingkaarten tegen een scherpe prijs en binnen een kort tijdsbestek.

Gerelateerd nieuws

De bikkel-camper

Steun al reizend onze bikkels Wil je op een bijzondere manier onze bikkels steunen? Dat kan met Goboony! Bij Goboony…

lees meer

GANDA BEDANKT!

Vandaag is onze nieuwe website live gegaan en daar zijn we supertrots op! We willen een toegankelijke website waarop we…

lees meer